קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

גורף: רוזמרין, שמן זית, וגלידת דבש אורן

גורף: רוזמרין, שמן זית, וגלידת דבש אורן
זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך חלמונים, רוזמרין, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו Scooped: אפרסמון וגלידת דבש, סקופים: בירה חומה וגלידת דבש כוסמת, ו גלידה לימון, דבש וברנדי (או מוגלגים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב חצי וחצי, רוזמרין, ומלח בסיר 3 ליטר וחום רק מתחת לרתיחה. רוזמרין תלול במחלבה במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם, ואז להשליך רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בקערה גדולה, להקציף יחד חלמונים ודבש עד בשילוב היטב. לאט לאט לשפוך חלב חם, לטאטא כל הזמן. להחזיר חלמון ותערובת חלב לסיר וחום על נמוך, ממש מתחת לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. פודינג נעשה כאשר הוא יוצר מעיל דק על הגב של כף אצבע swipes קו נקי על פני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להקציף בשמן זית, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום כדי להתקרר במקרר לילה. למחרת, נטישה על פי הוראות היצרן, ואז להקפיא במשך 2 עד 3 שעות או עד המשרד. גלידה עדיף אם נשאר להפשיר על הדלפק 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר