גורף: רוזמרין, שמן זית, וגלידת דבש אורן
זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך חלמונים, רוזמרין, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו Scooped: אפרסמון וגלידת דבש, סקופים: בירה חומה וגלידת דבש כוסמת, ו גלידה לימון, דבש וברנדי (או מוגלגים) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב חצי וחצי, רוזמרין, ומלח בסיר 3 ליטר וחום רק מתחת לרתיחה. רוזמרין תלול במחלבה במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם, ואז להשליך רוזמרין.
בקערה גדולה, להקציף יחד חלמונים ודבש עד בשילוב היטב. לאט לאט לשפוך חלב חם, לטאטא כל הזמן. להחזיר חלמון ותערובת חלב לסיר וחום על נמוך, ממש מתחת לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. פודינג נעשה כאשר הוא יוצר מעיל דק על הגב של כף אצבע swipes קו נקי על פני.
להקציף בשמן זית, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום כדי להתקרר במקרר לילה. למחרת, נטישה על פי הוראות היצרן, ואז להקפיא במשך 2 עד 3 שעות או עד המשרד. גלידה עדיף אם נשאר להפשיר על הדלפק 10 דקות לפני ההגשה.