גזר Dilly כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גזר Dilly כבוש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 35 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 980 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שום, מלח כבישה, זרעי שמירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. נסו דילי אספרגוס כבוש, גזר Dilly, ו שעועית Dilly ו 10 כבוש S לאהוב (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה שבה כדי blanch את הגזר.
הכן 1 ליטר וחצי צנצנת, או 2 12 אונקיות ג ' לי צנצנות.
מקום מכסה (ים) בסיר קטן של מים ולהביא את הבועה barest כדי לרכך מתחם איטום.
לקלף גזר לקצץ כדי להתאים צנצנות.
כאשר המים מגיעים לרתיחה, טיפה בגזר ומבשלים במשך 90 שניות או אם אתה מתכנן שימורים החמוצים שלך, או 3 דקות אם אתה עושה אותם כמו חמוצים במקרר.
כאשר הזמן נגמר, להסיר גזר מן המים לרוץ מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
מערבבים חומץ, מים ומלח בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מניחים תבלינים שיני שום לתוך החלק התחתון של הצנצנת או צנצנות.
לארוז מקלות גזר זקוף בצנצנת (ים).
יוצקים את המלח הרותח על הגזר, משאיר 1/2 אינץ ' headspace.
ברז צנצנת (ים) עדין כדי להסיר בועות אוויר.
נגב את החישוקים ולהחיל את העפעפיים ואת הטבעות.
אם אתה שימורים החמוצים, לעבד אותם במשך 10 דקות באמבט מים רותחים.
כאשר הזמן הוא למעלה, להסיר צנצנת (ים) מ canner ולתת מגניב.
צנצנות אטומות ניתן לאחסן במקום קריר, כהה עד שנה אחת. חמוצים למקרר צריך להיות ממוקם במקרר ברגע הצנצנות הם מגניבים.
תן מלפפונים חמוצים לנוח נוזלי כבישה לפחות 48 שעות לפני האוכל.