גזר קלוי חריף, גבינת עיזים וסלט אבוקדו
גזר קלוי חריף, גבינת עיזים וסלט אבוקדו נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 349 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, מלח כשר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט גזר קלוי עם גבינת עיזים מתפוררת, סלט סלק קלוי עם אבוקדו, גבינת עיזים ואגוזי מלך מסוכרים עם ויניגרט דיז'ון דבש, ו כריך גבינת עיזים עם פירה אבוקדו ועגבניות שרי צלויות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. במחבת קטנה להגדיר על חום בינוני טוסט את הזרעים עד ריחני, 1 או 2 דקות. מחלקים את הזרעים לשניים ומניחים בנפרד.באמצעות מרגמה ועלי למחוץ ½ של זרעים קלויים, פתיתי פלפל אדומים, ומלח עד הזרעים הם גם ריסקו.
מוסיפים את השום הטחון, גרידת התפוז ושמן הזית. המשך לעבוד את התערובת לתוך משולב היטב, אבל מעט עבה, להדביק.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה; מוסיפים כ -1 כפות מלח וגזר חצוי. מרתיחים את הגזר עד בקושי מבושל על 7 דקות.
מסננים אותם במסננת ומעבירים אותם לתבנית אפייה מרופדת בקלף.
מורחים את משחת התבלינים על גבי הגזר בעוד עדיין חם; משליך כדי לקבל את הגזר מצופה היטב.
מניחים את החצאים הכתומים מקוננים על גיליון האפייה לחתוך בצד למעלה. צולים את כולם בתנור עד הגזר משחימים ומבושלים לחלוטין, על 25 minutes.In הזמן הממוצע, לקלף ולפרוס את האבוקדו; זורק אותם בחומץ עד מוכן לשרת את הסלט.מערבבים את גבינת העזים וחלב או שמנת בקערה קטנה עד שמנת, עבה מעורבב היטב. להפריש עד מוכן לשרת. צעד זה הוא אופציונלי; אתה יכול לבחור פשוט להתפורר הגבינה על top.To מגישים, מורחים את הירוקים על פני מגש הגשה. למעלה אותם עם גזר חם ופרוסות אבוקדו מגניב, mounding (או מתיז) גבינת עיזים ואת גרגיר הנחלים על גבי. ואחריו קוביות הלחם הקלויות. לסחוט את המיץ של תפוזים קלויים על הסלט, להשליך את הקליפות.
מפזרים את הזרעים שנותרו קלויים על גבי ומגישים חמים.