קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

גזר שרוף עם גבינת עיזים, פטרוזיליה, ארוגולה וצ'יפס שום פריך

גזר שרוף עם גבינת עיזים, פטרוזיליה, ארוגולה וצ'יפס שום פריך
גזר שרוף עם גבינת עיזים, פטרוזיליה, ארוגולה, וצ'יפס שום פריך נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת עיזים דומה, חומץ יין, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: גזר שרוף, גבינת עיזים וצ'יפס שום, סטייק צ'ימיצ' ורי עם גזר שרוף וגבינת עיזים, ו סלט ארוגולה עם גבינת עיזים פריכה עם ויניגרט רימונים.

הוראות

1
כדי להפוך את ויניגרט, לשפוך את החומץ לתוך קערה קטנה לטאטא 5 כפות של שמן זית כתית נוספת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חותכים את הגזר לרוחב לשניים, ואז לחתוך את החצאים למקלות גסים עבים. לזרוק בקערה עם 3 כפות של שמן זית, טימין, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מחממים מחבת צ ' אפה או מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה. עבודה בקבוצות במידת הצורך, מוסיפים את הגזר בשכבה אחת ומבשלים, מבלי להסתובב, עד שהם חרוכים על הקרקעית וכמעט נשרפים, 3 עד 5 דקות. הפעל עם מרית ומבשלים בצד השני במשך 2 עד 3 דקות יותר, התאמת החום לפי הצורך, עד שהם פריכים מבחוץ ומכרז בתוך.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
העבר למגש. למחוק את המחבת, אם משתמשים, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים את הפטרוזיליה והארוגולה על מגש גדול וזורקים קלות עם חצי מהויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6
מניחים את הגזר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
7
לחמם את chapa או מחבת כדי חום גבוה מאוד מעיל עם הנותרים 1 עד 2 כפות שמן זית. מיד להוסיף את פרוסות גבינת עיזים: להיזהר-השמן עלול להתזה. ברגע שאתה רואה את הגבינה להשחיר על הקרקעית, להסיר את הפרוסות עם מרית דקה הפוך על הגזר. לזרוק את שבבי שום על סלט טפטוף עם ויניגרט הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
משבע שריפות: צליית הדרך הארגנטינאית על ידי פרנסיס Mallmann. זכויות יוצרים © 2009 by Francis Mallmann; photography © 2009 by Santiago Solo Monllor. Published by Artisan, a division of Workman Publishing Company.