גזר שרוף עם גבינת עיזים, פטרוזיליה, ארוגולה וצ'יפס שום פריך
גזר שרוף עם גבינת עיזים, פטרוזיליה, ארוגולה, וצ'יפס שום פריך נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת עיזים דומה, חומץ יין, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: גזר שרוף, גבינת עיזים וצ'יפס שום, סטייק צ'ימיצ' ורי עם גזר שרוף וגבינת עיזים, ו סלט ארוגולה עם גבינת עיזים פריכה עם ויניגרט רימונים.
הוראות
כדי להפוך את ויניגרט, לשפוך את החומץ לתוך קערה קטנה לטאטא 5 כפות של שמן זית כתית נוספת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תניח בצד.
חותכים את הגזר לרוחב לשניים, ואז לחתוך את החצאים למקלות גסים עבים. לזרוק בקערה עם 3 כפות של שמן זית, טימין, מלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים מחבת צ ' אפה או מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה. עבודה בקבוצות במידת הצורך, מוסיפים את הגזר בשכבה אחת ומבשלים, מבלי להסתובב, עד שהם חרוכים על הקרקעית וכמעט נשרפים, 3 עד 5 דקות. הפעל עם מרית ומבשלים בצד השני במשך 2 עד 3 דקות יותר, התאמת החום לפי הצורך, עד שהם פריכים מבחוץ ומכרז בתוך.
העבר למגש. למחוק את המחבת, אם משתמשים, ולהניח בצד.
מערבבים את הפטרוזיליה והארוגולה על מגש גדול וזורקים קלות עם חצי מהויניגרט.
לחמם את chapa או מחבת כדי חום גבוה מאוד מעיל עם הנותרים 1 עד 2 כפות שמן זית. מיד להוסיף את פרוסות גבינת עיזים: להיזהר-השמן עלול להתזה. ברגע שאתה רואה את הגבינה להשחיר על הקרקעית, להסיר את הפרוסות עם מרית דקה הפוך על הגזר. לזרוק את שבבי שום על סלט טפטוף עם ויניגרט הנותרים.
משבע שריפות: צליית הדרך הארגנטינאית על ידי פרנסיס Mallmann. זכויות יוצרים © 2009 by Francis Mallmann; photography © 2009 by Santiago Solo Monllor. Published by Artisan, a division of Workman Publishing Company.