גזרים Coxcomb
גזר Coxcomb עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. אם יש לכם מלח, זנגביל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: גזר הדר, גזר שומשום, ו שני חומץ גזר.
הוראות
לקלף 3 קילוגרמים של גזר (על 1/4 lb. כל).
הגדר 1 גזר בכל פעם, הצד השטוח ביותר למטה, בין ובמקביל 2 פינים מרובעים תואמים (פלסטיק או עץ) על 3/8 אינץ 'עבה 10 עד 12 אינץ' ארוך.
עם סכין חדה, לעשות חיתוך לרוחב עד פינים, 1/4 אינץ ' זה מזה, לאורך הגזר. לאחר מכן לחתוך את הגזר חצי לאורכו דרך מרכז crosscuts ולחתוך או לשבור כל חצי גזר ל 4 או 5 חתיכות שוות.
שים גזר במחבת 10 על 15 אינץ ' מעוטר.
מערבבים עם 2 כפות שמן זית ו 1 1/2 כפות זנגביל טחון.
אופים בתנור 400 עד גזר משחימים היטב וטעם מעט קרמל, 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות (כ 50 דקות בתנור הסעה). הפעל לעתים קרובות עם מרית רחבה ולהעביר חתיכות כי הם פחות מבושל להיקף של מחבת. מתבלים במלח לפי הטעם.