גינס ® ועוגת גבינה שוקולד
גינס ® ועוגת גבינה שוקולד דורש כ 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 58 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, עוגיות שוקולד, בירה אירית משובחת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד וגינס, עוגת גבינה עם שוקולד של גינס, ו מוס עוגת גבינה עם גינס ושוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן מחבת springform 9 אינץ ' עם חמאה.
שלב את העוגיות כתוש, חמאה, 2 כפות סוכר, קקאו בקערה קטנה; לערבב; לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform מוכן.
מניחים את גבינת השמנת בקערה גדולה ומכים עם מיקסר חשמלי מוגדר מהירות נמוכה עד חלקה. בזמן מכות, לאט להוסיף 1 כוס סוכר ולאחר מכן את הביצים, אחד בכל פעם. להמשיך להכות עד חלקה.
מערבבים את השוקולד צ ' יפס ושמנת כבדה בקערה בטוחה במיקרוגל.
לחמם במיקרוגל עד השוקולד נמס לחלוטין, ערבוב כל 30 שניות. מקציפים את השוקולד לתוך תערובת גבינת שמנת.
מוסיף את השמנת החמוצה, מלח, בירה ווניל; תערובת עד חלקה.
יוצקים את התערובת על הקרום.
מניחים את המחבת לתבנית גדולה ועמוקה. ממלאים את המנה במים כדי לכסות את החצי התחתון של מחבת springform.
אופים את עוגת הגבינה באמבט המים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות; לכבות את התנור; להשאיר את עוגת הגבינה בתנור עם דלת תנור מעט פתוחה עוד 45 דקות; להסיר מהתנור. תריץ סכין לאורך קצה עוגת הגבינה כדי להשתחרר מפן. צ ' יל במקרר לפחות 4 שעות.
ממיסים את השוקולד למחצה בקערה קטנה באמצעות המיקרוגל. הפוך תלתן שוקולד על ידי הפלת 3 טיפות קטנות של שוקולד נמס קרוב אחד לשני על נייר שעווה. גרור קיסם בין שתי נקודות החוצה כדי להפוך את הגבעול; צמרמורת עד מוקשה. מסדרים את תלתן השוקולד על גבי עוגת הגבינה הצוננת לקישוט.