גלגלי פפרוני
גלגלי פפרוני דורשים כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 173 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. תמורת 42 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש ביצה, אורגנו, לחמניות סהר ולחמניות סהר. זה עובד היטב בתור תוספת זולה מאוד. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . רול פפרוני / לחם פפרוני , שבבי פפריקה פרמיג'אנו ומאפינס פיצה פפרוני דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את הפפרוני, הגבינה, האורגנו והחלמון. בקערה קטנה נוספת, מקציפים חלבון ביצה עד לקבלת קצף; לְהַפְרִישׁ. מפרידים בצק סהר לארבעה מלבנים; איטום נקבים.
מורחים תערובת פפרוני על כל מלבן עד למרחק של 1/4 אינץ' מהקצוות.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד קצר; לצבוט תפרים כדי לאטום.
חותכים כל אחד לשש פרוסות.
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה משומנים; מברישים את החלק העליון בחלבון ביצה.
אופים ב-375 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
מגישים חם. מקררים שאריות.