גלי בשר פיקנטי מיני הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. אם יש לכם בשר בקר, רוטב טבסקו, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 27 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גלי בשר קטנים, גלי בשר קטנים, ו גלי בשר קטנים.
הוראות
1
מערבבים יחד בקר, פירורי לחם, בצל אביב, שום, ביצים, כמון, טבסקו, כוסברה וכמה תיבול עד בשילוב. היזהר לא לערבב יתר על המידה או את גלי הבשר יהיה קשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
רוטב טבסקו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תערובת עוגה טבעית באריזה
2
חלק את התערובת לתוך
3
השתמש בידיים שלך כדי לעצב כל אחד לתוך אליפסה קטנה, כמו קציץ בשר מיני. מסדרים 3 עגבניות שרי על גבי כל אחד, ולאחר מכן טפטוף על רוטב צ ' ילי, אם משתמשים. לבשל או להקפיא במיכלי פלסטיק אטומים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
4
לבשל, לחמם תנור 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים את גלי הבשרים על מגש אפייה משומן, רדוד קלות ואופים במשך 25-30 דקות עד שהבשר מבושל דרך.
מניחים את גלימת הבשר על מגש אפייה ומכסים באופן רופף בנייר כסף. מבשלים 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד להגדיל את הטמפרטורה 220c/200c מאוורר / גז 7 ומבשלים עוד 25 דקות.