קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

גלי בשר חריפים מיני

גלי בשר חריפים מיני
גלי בשר פיקנטי מיני הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. אם יש לכם בשר בקר, רוטב טבסקו, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 27 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גלי בשר קטנים, גלי בשר קטנים, ו גלי בשר קטנים.

הוראות

1
מערבבים יחד בקר, פירורי לחם, בצל אביב, שום, ביצים, כמון, טבסקו, כוסברה וכמה תיבול עד בשילוב. היזהר לא לערבב יתר על המידה או את גלי הבשר יהיה קשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
רוטב טבסקורוטב טבסקו
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
חלק את התערובת לתוך
3
השתמש בידיים שלך כדי לעצב כל אחד לתוך אליפסה קטנה, כמו קציץ בשר מיני. מסדרים 3 עגבניות שרי על גבי כל אחד, ולאחר מכן טפטוף על רוטב צ ' ילי, אם משתמשים. לבשל או להקפיא במיכלי פלסטיק אטומים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
לבשל, לחמם תנור 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים את גלי הבשרים על מגש אפייה משומן, רדוד קלות ואופים במשך 25-30 דקות עד שהבשר מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לבשל מ קפוא, תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים את גלימת הבשר על מגש אפייה ומכסים באופן רופף בנייר כסף. מבשלים 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד להגדיל את הטמפרטורה 220c/200c מאוורר / גז 7 ומבשלים עוד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®