גלידה ביתית
גלידה ביתית היא קינוח צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו . מנה אחת מכילה 208 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 33 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 28 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש עמילן תירס, ביצים, סוכר ומלח. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לקיץ . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון של 15% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: גלידת חלב קוקוס תות צלויה (טבעונית) + טיפים להפיכת הגלידה הביתית שלך לרכה , גלידת וניל תוצרת בית ללא מכונת גלידה , וסנדוויצ'ים של גלידה ביתית עם גלידת נענע .
הוראות
בסיר גדול מביאים 6 כוסות חלב לרתיחה על אש בינונית.
בקערה מקציפים חלמונים; מוסיפים את שארית החלב ומערבבים היטב.
מערבבים 2 כוסות סוכר, עמילן תירס ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת הביצים.
מוסיפים לחלב חם ומביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך מעט.
יוצקים לקערה נקייה; לְהַפְרִישׁ.
מקציפים חלבונים עד שנוצרים פסגות רכות; מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתערובת חלב חמימה. מקציפים וניל ושמנת עד לקבלת תערובת אחידה. מקררים לפחות 5 שעות או לילה. מקפיאים במקפיא גלידה לפי הוראות היצרן.
מקשטים בדובדבנים אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), 5 פאונד צלעות קצרות עם עצם, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti
ניתן לשלב גלידה עם שרי שמנת, משקה אלכוהולי וקטגוריית מוצרי מזון. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Bollinger Brut Special Cuvee. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
![בולינגר ברוט ספיישל קיווי]()
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.