קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

גלידה לימון, דבש וברנדי (או מוגלגים)

גלידה לימון, דבש וברנדי (או מוגלגים)
גלידת לימון, דבש וברנדי (או מוגלגים) עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו מלח כשר, זנגביל, זנגביל מסוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו Scooped: אפרסמון וגלידת דבש, סקופים: בירה חומה וגלידת דבש כוסמת, ו גורף: רוזמרין, שמן זית, וגלידת דבש אורן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר שלושה ליטר, לשלב חלב, שמנת, זנגביל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
חום על בינוני נמוך, רק מתחת לרתיחה, במשך עשר דקות.
3
בינתיים, להקציף חלמונים ודבש יחד בקערה בינונית עד בשילוב ביסודיות. לאחר עשר דקות, לאט להוסיף על 1/2 כוס חלב לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
העברה מקציפה תערובת בחזרה לסיר, להקציף לשלב, ומבשלים על חום בינוני-נמוך עד רפרפת מעילים האחורי של כף החלקה אצבע משאיר קו נקי.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מערבבים לימון גרידת 3 כפות ברנדי, ולאחר מכן להעביר למקרר לצנן לילה. בקערה קטנה, לשלב משמשים, זנגביל מסוכר, וברנדי 1/4 כוס. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
למחרת, נטישה גלידה על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של חביצה, לאט להוסיף משמשים ספוגים, ג ' ינג ' ר, וכל ברנדי הנותרים. להקפיא במשך שעתיים עד שלוש שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי