גלידת לימון, דבש וברנדי (או מוגלגים) עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו מלח כשר, זנגביל, זנגביל מסוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו Scooped: אפרסמון וגלידת דבש, סקופים: בירה חומה וגלידת דבש כוסמת, ו גורף: רוזמרין, שמן זית, וגלידת דבש אורן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר שלושה ליטר, לשלב חלב, שמנת, זנגביל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
חום על בינוני נמוך, רק מתחת לרתיחה, במשך עשר דקות.
3
בינתיים, להקציף חלמונים ודבש יחד בקערה בינונית עד בשילוב ביסודיות. לאחר עשר דקות, לאט להוסיף על 1/2 כוס חלב לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
העברה מקציפה תערובת בחזרה לסיר, להקציף לשלב, ומבשלים על חום בינוני-נמוך עד רפרפת מעילים האחורי של כף החלקה אצבע משאיר קו נקי.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מערבבים לימון גרידת 3 כפות ברנדי, ולאחר מכן להעביר למקרר לצנן לילה. בקערה קטנה, לשלב משמשים, זנגביל מסוכר, וברנדי 1/4 כוס. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
כסף ללא נעליים
גבינת טאלג'יו, קצוצה
2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
למחרת, נטישה גלידה על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של חביצה, לאט להוסיף משמשים ספוגים, ג ' ינג ' ר, וכל ברנדי הנותרים. להקפיא במשך שעתיים עד שלוש שעות לפני ההגשה.