גלידה מטוגנת
גלידה מטוגנת דורשת כ 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 2 מנות עם 416 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קורנפלקס חלבית, קינמון טחון, קצפת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. 1612 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 40%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: גלידה מטוגנת, גלידה מטוגנת, ו גלידה מטוגנת.
הוראות
בעזרת כף גלידה של 1/2 כוס יוצרים שתי כפות גלידה. מכסים ומקפיאים במשך שעה 1 או עד המשרד. בקערה קטנה, לטאטא 2 כפות שמנת ו 1/8 כפית וניל. בקערה רדודה שלבו קורנפלקס וקינמון. טובלים סקופים לתערובת שמנת; מגלגלים בקורנפלקס. הניחו בצד את הקורנפלקס שנותר. מכסים ומקפיאים במשך שעה 1 או עד המשרד.
בקערה קטנה מקציפים יחד את יתרת השמנת והווניל. טובלים סקופים לתערובת שמנת; מגלגלים בתערובת הדגנים שנותרה. מכסים ומקפיאים במשך שעה 1 או עד המשרד.
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק, מחממים שמן ל-375 מעלות צלזיוס. מטגנים כל כדור גלידה במשך 12-15 שניות או עד להזהבה.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, יכול אפרסקים, סחוט, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti
שרי שמנת, משקה אלכוהולי ומרכיב הם הבחירות המובילות שלי לגלידת ונילן. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "