גלידות מנטה עם פאדג'חם
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 904 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם מלח, שוקולד למחצה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו גלידת פאדג'מנטה, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גלידה בקערה גדולה. שמור 2 כפות. של ממתקים ומפזרים סוכריות שנותרו על גלידה. באמצעות מרית גמישה גדולה או גב של כף גדולה, מערבבים גלידה וממתקים עד ממתקים משולבים היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקפיא למשך 30 דקות.
מערבבים קרם וסירופ תירס בסיר ומביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב להתמזג היטב.
הסר מהחום ולהקציף בשוקולד ומלח. מערבבים עד שוקולד נמס ורוטב הוא חלק.
מחלקים גלידה בין 6 מנות קינוח. למעלה עם רוטב פאדג ' חם.
מפזרים כל חלק עם ממתקים מרוסקים שמורים ומגישים מיד.