קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות9
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידות שוקולד טבל סלעי רוד

גלידות שוקולד טבל סלעי רוד
מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 695 קלוריות. מתאים ל-9 מנות. אם יש לך מרשמלו, שוקולד למחצה, חצאי אגוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: רוקי רוד שוקולד בארים, פעמיים שוקולד שוקולד רוקי רוד עוגיות ברים, ו מנטה שוקולד צ'יפס רוקי רוד ברים.

הוראות

1
קו 9-by-9-אינץ תבנית אפייה עם לעטוף פלסטיק, חופפים לפי הצורך כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון ואת הצדדים ולהשאיר לפחות 5 אינץ'. (אם אפשר, השתמש במחבת שאין לה צדדים משופע.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מניחים את הגלידה בקערה גדולה ומוסיפים את האגוזים ואת המרשמלו. עובד במהירות, לקפל את האגוזים ומרשמלו לתוך הגלידה עם מרית גומי עד בשילוב שווה.זרוק את הגלידה בגושים גדולים לתוך המחבת מוכן ולהתפשט לקצוות עם מרית גומי. מכסים עם גלישת הפלסטיק התלויה ולחץ על פני השטח של הגלידה עם החלק התחתון של כוס מדידה עד שהוא ארוז לתוך שכבה חלקה, אפילו. להקפיא עד מוצק, לפחות 3 שעות.בינתיים, קו 2 דפי אפייה עם קלף או נייר שעווה. סרט כל פינה של הנייר למטה ומניח את דפי האפייה במקפיא.כאשר הגלידה מוצקה, להסיר את המחבת ו 1 תבנית אפייה מהמקפיא. אוחז בניילון נצמד, מוציא את גוש הגלידה מהמחבת ומניח אותו על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר וזרוק את עטיפת הפלסטיק. חותכים את הלוח לתוך 9 ריבועים אפילו.באמצעות מרית שטוחה, להעביר באופן שווה את הריבועים על תבנית אפייה. להקפיא עד מוצק, לפחות 2 שעות.ממלאים קערה גדולה עם 2 סנטימטרים של מים קרים, מוסיפים 3 עד 4 קוביות קרח, ומניחים בצד.להביא סיר בינוני מלא 1 עד 2 אינץ ' של מים לרתיחה מעל חום גבוה; פעם מבשלים, להפחית את החום נמוך ולשמור על מבשלים חשוף.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים 24 אונקיות של השוקולד בקערה גדולה, יבשה, חסינת חום. הגדר את הקערה על הסיר ומערבבים עם מרית גומי עד השוקולד נמס לחלוטין והגיע 48°. (ודא השוקולד לא בא במגע עם כל מים או יעלה על120. אם קורה, להתחיל מחדש, כמו השוקולד הוא כבר לא שמיש.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר את הקערה מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הוסף את 8 אונקיות הנותרים של שוקולד ומערבבים כל הזמן, גירוד על החלק התחתון של הקערה, עד שכל השוקולד נמס והטמפרטורה התקררה ל 80 ° F. כדי להאיץ את תהליך הקירור, אחרי כל השוקולד נמס אתה יכול למקם את הקערה על אמבט מים קרים שמורות.להחזיר את הקערה לסיר ומערבבים עד שהשוקולד מגיע 31°; מיד להסיר מהחום. אל תסיר את המדחום מהקערה; בדוק את הטמפרטורה מעת לעת כדי לוודא שהיא נשארת בין87 ו89. (השוקולד חייב להישאר בטווח טמפרטורה זה או שזה לא להגדיר כראוי.) שמור את הסיר על אש נמוכה ולהשתמש בו כדי לחמם את השוקולד כמו necessary.To בדוק אם השוקולד הוא מזג כראוי, מורחים שכבה דקה על קלף או נייר שעווה ומניחים אותו במקרר במשך 3 דקות כדי להגדיר. אם השוקולד מתקשה חלק וללא פסים, הוא מחוסם כראוי. (אם זה לא מזג כראוי, לתת שוקולד נמס להקשיח ולהתחיל את תהליך הרפיה שוב: להביא את השוקולד עד118, ואז עד80, ואז שוב עד 88 ° F.) יש מזלג ומרית שטוחה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הסר את תבנית האפייה הריקה ואת תבנית האפייה עם ריבועי הגלידה מהמקפיא. עבודה במהירות, להשתמש במרית שטוחה לרדת 1 גלידה מרובע לתוך השוקולד. שימוש במזלג, להפוך את הריבוע, לוודא שהקצוות מכוסים בשוקולד. הרם את הריבוע מהשוקולד עם המזלג והקש על המזלג מספר פעמים על קצה הקערה כדי לאזן את הציפוי. לגרד את החלק התחתון של המזלג על קצה הקערה כדי להסיר כל שוקולד עודף.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים את הריבוע המצופה על תבנית האפייה הריקה. חזור עם הריבועים הנותרים ושוקולד, הטיית הקערה לפי הצורך כדי בריכת השוקולד באזור אחד, וריווח הריבועים קרובים זה לזה ככל האפשר על תבנית האפייה מבלי לגעת. (אם הריבועים גלידה מתחילים להמיס, להחזיר אותם למקפיא עד המשרד לפני המשך.) להקפיא את גלידות טבל עד ציפוי השוקולד התקשה ואת הגלידה היא מוצקה, לפחות 2 שעות. לעטוף אותם בנפרד בניילון נצמד, ולאחר מכן לסכל, ולאחסן במקפיא עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ