גלידות תות בודדות
והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. אם יש לכם קצפת, חמאה, ענפי מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 44 דקות. נסו גלידות תות בודדות, עוגיות תות, ו עוגיות תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בקערת ערבוב בינונית, לזרוק את התותים ו 1/4 כוס סוכר יחד. להפריש עד הזמן לשרת.
בקערה של מעבד מזון, דופק יחד קמח, אבקת אפייה, מלח 3 כפות סוכר. ואז דופק קוביות חמאה קרות עד ארוחה גסה נוצרת. הפוך את תערובת הקמח לקערת ערבוב גדולה ולעשות באר במרכז.
יוצקים 2/3 כוס חצי וחצי בעדינות לערבב אותו עם מרית גומי או מזלג, להיזהר לא לערבב את הבצק או ביסקוויטים יהיה קשה.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקופל קלות לקפל אותו על עצמו כמה פעמים עד שהוא פשוט מחזיק יחד. ללטף את הבצק עד 3/4 אינץ ' עובי לחתוך 8 עגול 3 אינץ ביסקוויטים.
מעבירים את הביסקוויטים לנייר קלף מרופד בתבנית אפייה.
מברשת את צמרות כל ביסקוויט עם המחצית וחצי הנותרים ומפזרים כל אחד עם 1 כפית סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 15 דקות או עד הביסקוויטים עלו והם בצבע חום זהוב בהיר.
הסר מהתנור ולתת להתקרר מעט. לפצל כל ביסקוויט, כפית כמה תותים על החלק התחתון, ואז קצפת למעלה עם החצי השני ביסקוויט.
מקשטים עם נענע טרי ותותים יותר.