גלידת אבטיח בגריל
גלידת אבטיח בגריל דורש בערך 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 915 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך מלח מקף, דבש, אבטיח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גלידת אגס צלוי, גלידה ספליט אננס בגריל, ו גלידת באננן בגריל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מוסיפים את מיץ הלימון, גרידה, דבש, קאיין ומלח לקערה קטנה.
להקציף הכל יחד עד incorporated.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
גריז הגריל עם ספריי nonstick.
מוסיפים את פרוסות האבטיח לגריל ומבשלים 2 עד 3 דקות לכל צד.
צחצח את המשולשים בסירופ בדקה האחרונה של הבישול.
מעבירים את האבטיח מהגריל לקערות גלידה ומעלים אותם עם סקופים נדיבים של גלידת וניל.
טפטוף הסירופ הנותר על הגלידה.
מקשטים עם קצפת ועלי נענע חתוכים ומגישים.