גלידת אגוזי לוז עם רוטב שוקולד עשיר
גלידת אגוזי לוז עם רוטב שוקולד עשיר דורש סביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 656 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש אגוזי לוז, קרם כפול סיר, חלמונים ביצה, סוכר muscovado. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: גלידת אגוזי לוז שוקולד, פחזניות ג'לאטו אגוזי לוז ברוטב קלואה חם, ו אגוזי לוז שוקולד (טוב יותר מנוטלה) ג'לאטו.
הוראות
טוסט האגוזים במחבת יבשה במשך 5 דקות עד הזהב. השאר לקרר. בערך לקצוץ 25g ולהניח בצד.
מחממים את השמנת, החלב והסוכר במחבת עד שכמעט רותחים.
מקציפים יחד את החלמונים בקערה קטנה.
יוצקים קצת קרם חם על הביצים ולטפטף יחד.
יוצקים את תערובת הביצים למחבת ומבשלים בעדינות במשך כ 8-10 דקות עד עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. הגדר קערה בגודל בינוני מעל קערה נוספת של מים קרים. ברגע פודינג התעבה, זן לתוך הקערה, ואז לערבב דרך אגוזי לוז 150 גרם. להשאיר להתקרר קצת, ואז לשפוך את התערובת לתוך בלנדר ו יז עד חלקה. להקפיא על פי ההוראות יצרני הגלידה שלך. יקפא עד 1 חודש.
לרוטב, מחממים את השמנת עם הקפה במחבת עד הרתיחה. הסר את החום, מערבבים את השוקולד עד מותך, ולאחר מכן מערבבים את הליקר, אם משתמשים.
מגישים סקופים של גלידה בקערות עם קצת רוטב טפטף על גבי האגוזים קצוצים שמורים מפוזרים על פני.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ג 'לאטו ניתן לזווג עם קרם שרי, מוסקטו ד' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "