קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות11
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

גלידת אגוזי לוז עם רוטב שוקולד עשיר

גלידת אגוזי לוז עם רוטב שוקולד עשיר
גלידת אגוזי לוז עם רוטב שוקולד עשיר דורש סביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 656 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש אגוזי לוז, קרם כפול סיר, חלמונים ביצה, סוכר muscovado. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: גלידת אגוזי לוז שוקולד, פחזניות ג'לאטו אגוזי לוז ברוטב קלואה חם, ו אגוזי לוז שוקולד (טוב יותר מנוטלה) ג'לאטו.

הוראות

1
טוסט האגוזים במחבת יבשה במשך 5 דקות עד הזהב. השאר לקרר. בערך לקצוץ 25g ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מחממים את השמנת, החלב והסוכר במחבת עד שכמעט רותחים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מקציפים יחד את החלמונים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
יוצקים קצת קרם חם על הביצים ולטפטף יחד.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
יוצקים את תערובת הביצים למחבת ומבשלים בעדינות במשך כ 8-10 דקות עד עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. הגדר קערה בגודל בינוני מעל קערה נוספת של מים קרים. ברגע פודינג התעבה, זן לתוך הקערה, ואז לערבב דרך אגוזי לוז 150 גרם. להשאיר להתקרר קצת, ואז לשפוך את התערובת לתוך בלנדר ו יז עד חלקה. להקפיא על פי ההוראות יצרני הגלידה שלך. יקפא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לרוטב, מחממים את השמנת עם הקפה במחבת עד הרתיחה. הסר את החום, מערבבים את השוקולד עד מותך, ולאחר מכן מערבבים את הליקר, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
(מקרטון)(מקרטון)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים סקופים של גלידה בקערות עם קצת רוטב טפטף על גבי האגוזים קצוצים שמורים מפוזרים על פני.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ג 'לאטו ניתן לזווג עם קרם שרי, מוסקטו ד' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "