גלידת אוכמניות כתושה עם פקאן קלוי, רוטב קרמל, וקצפת
גלידת אוכמניות כתושה עם פקאן קלוי, רוטב קרמל, וקצפת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1403 קלוריות. אם יש לך סוכר, שמנת כבדה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה טוב. נסו גלידת אוכמניות מרוסקת עם רוטב קרמל, קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים, ו גלידת קרמל עם רוטב קרמל בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מורחים את הפקאן באופן שווה על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
מורחים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
הסר ולתת מגניב לפני חיתוך גס.
4
מניחים כף גלידה בכוס פרפה עם רוטב קרמל, אוכמניות כתושות ופקאנים. חזור 2 פעמים נוספות ולאחר מכן למעלה עם מנה גדולה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמל
קצפת
אוכמניות
גלידה
פקאנים
5
מניחים את הקרם הכבד ואת שעועית וניל וזרעים בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
שמנת כבדה
זרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
הסר את הקרם מהחום ולתת לשבת בעת ביצוע הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
קרם
7
לטאטא יחד את הסוכר והמים בסיר בינוני שאינו תגובתי על חום גבוה. מבשלים עד חום זהוב כהה, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
8
הסר את הקרמל מהחום ומיד להוסיף את הקרם לאט, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ. חזור לחום ומבשל עד התערובת הופכת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
קרם
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
9
הסר מהחום ומערבבים את החמאה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מלח
10
מעבירים לקערה ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
מערבבים את האוכמניות, הסוכר, וקסיס בקערה בינונית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
קרם דה קסיס
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
בואו נשב בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, השתמש במזלג כדי למחוץ את האוכמניות.