גלידת אוכמניות מרוסקת עם רוטב קרמל
גלידות אוכמניות מרוסקות עם רוטב קרמל דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 4. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1403 קלוריות. אם יש לכם מלח, שמנת כבדה, ליקר קסיס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו גלידת אוכמניות מרוסקת עם רוטב קרמל, גלידות קפה וייטנאמיות עם שברי בוטנים כתושים, ו גלידות אגס קלויות עם רוטב בלסמי-קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את האוכמניות, סוכר וקסיס בקערה.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות, ואז למחוץ עם מזלג.
מערבבים את הקרם ואת תרמיל וניל וזרעים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
לטאטא את הסוכר ו 1/2 כוס מים בסיר שאינו מגיב בינוני על חום גבוה. מבשלים עד חום זהוב כהה, 10 עד 12 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף לאט את קרם וניל חדורי (זה יהיה להתיז), ערבוב כל הזמן עם כף עץ. חזור לחום ומבשל עד חלקה.
הסר מהחום, להשליך את תרמיל וניל ומערבבים את החמאה והמלח.
עבור כל גלידה, מניחים כף גלידה בכוס פרפה ומעל עם רוטב קרמל, אוכמניות ופקאנים. חזור 2 פעמים נוספות למעלה עם קצפת.