גלידת אוכמניות עם גלידת לימון
גאלט אוכמניות עם גלידת לימון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 309 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם אוכמניות, גלידה vanillan superpremium, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גבינת שמנת אוכמניות לימון גאלט, גאלט אוכמניות לימון, ו גלידת לימון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 218°. קו גיליון אפייה גדול עם רדיד ורדיד חמאה.
מעבירים גלידה לקערה בטוחה למיקרוגל ומיקרוגל בעוצמה של 30 אחוז במרווחים של 10 שניות עד שהתרככו, בערך 50 שניות בסך הכל. מערבבים גרידה ומיץ, ולאחר מכן להפיץ דק בתבנית אפייה רדודה להקפיא תוך ביצוע גאלט.
מערבבים יחד אוכמניות, קורנפלור, גרידה, מיץ, קינמון, מלח, ו 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה עד בשילוב.
לפתוח בצק עוגה ולפתוח על תבנית אפייה, ולאחר מכן תערובת אוכמניות כפית על מרכז הבצק, משאיר גבול 1 1/2 אינץ ' סביב קצה.
מקפלים קצה הבצק מעל 1 אינץ ' של תערובת אוכמניות, בצק קפלים, ולאחר מכן מילוי אוכמניות נקודה עם חתיכות חמאה. קלות מברשת מאפה עם כמה ביצה מוכה ומפזרים עם כפית סוכר נותרת.
אופים עד מילוי אוכמניות הוא מבעבע ומאפה זהוב, 25 עד 30 דקות. מגניב מעט על תבנית אפייה על מדף.
מגישים גאלט חם עם סקופים של גלידת לימון.