גלידת אספרסו
גלידת אספרסו היא ללא גלוטן ו קינוח. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1165 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם פולי קפה אספרסו טחון, חצי וחצי, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החצי וחצי עד שהוא יוצר בועות סביב קצה המחבת ואדים מתחילים לעלות. בינתיים, בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את חלמוני הביצה, סוכר, ומלח עד מעורב. לאט להוסיף את חצי חם וחצי עד בשילוב. מחק את המחבת ושפוך את התערובת בחזרה למחבת הנקייה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, במשך 5 עד 10 דקות, עד שהוא מעובה ואת הקרם מעילה את הגב של הכף.
יוצקים את השמנת דרך מסננת משובחת לתוך קערה.
מוסיף את פולי האספרסו הקרקע, ליקר קפה, וניל ומקרר עד מקורר לחלוטין.
יוצקים את קרם האספרסו לתוך מקפיא גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן.
מערבבים את פולי האספרסו הקצוצים, כף לתוך מיכל, ומאפשרים להקפיא במשך כמה שעות. לרכך מעט לפני ההגשה.