גלידת אספרסו צ'יפס
אם יש לך תמצית vanillan, פולי אספרסו מצופים שוקולד, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור קיץ. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-40 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו גלידת אספרסו שוקולד צ'יפס, גלידת אספרסו שוקולד צ'יפס, ו אספרסו צ'יפ עוגיות בצק גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החלמונים, חלב, ושמנת יחד במחבת גדולה על חום בינוני. המשך ערבוב, ומבשלים את התערובת עד בועות קטנות טופס סביב הקצוות של פני השטח, אבל לא להרתיח.
מסירים מהחום ומערבבים את תמצית הוניל, האספרסו והמלח. כיסוי, ומקרר לפחות 6 שעות.
יוצקים את תערובת הקרם לתוך מכונת גלידה, להקפיא במשך 20 דקות על פי הוראות היצרן. מערבבים את פולי האספרסו. מקפלים בעדינות את רוטב הקרמל, וממשיכים לקפוא עד קשה.