קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת אספרסו צ'יפס

גלידת אספרסו צ'יפס
אם יש לך תמצית vanillan, פולי אספרסו מצופים שוקולד, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור קיץ. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-40 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו גלידת אספרסו שוקולד צ'יפס, גלידת אספרסו שוקולד צ'יפס, ו אספרסו צ'יפ עוגיות בצק גלידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החלמונים, חלב, ושמנת יחד במחבת גדולה על חום בינוני. המשך ערבוב, ומבשלים את התערובת עד בועות קטנות טופס סביב הקצוות של פני השטח, אבל לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מסירים מהחום ומערבבים את תמצית הוניל, האספרסו והמלח. כיסוי, ומקרר לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
יוצקים את תערובת הקרם לתוך מכונת גלידה, להקפיא במשך 20 דקות על פי הוראות היצרן. מערבבים את פולי האספרסו. מקפלים בעדינות את רוטב הקרמל, וממשיכים לקפוא עד קשה.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסופולי אספרסו
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה