קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת אספרסו צ'יפס

גלידת אספרסו צ'יפס
אם יש לך תמצית vanillan, פולי אספרסו מצופים שוקולד, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור קיץ. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-40 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו גלידת אספרסו שוקולד צ'יפס, גלידת אספרסו שוקולד צ'יפס, ו אספרסו צ'יפ עוגיות בצק גלידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החלמונים, חלב, ושמנת יחד במחבת גדולה על חום בינוני. המשך ערבוב, ומבשלים את התערובת עד בועות קטנות טופס סביב הקצוות של פני השטח, אבל לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסירים מהחום ומערבבים את תמצית הוניל, האספרסו והמלח. כיסוי, ומקרר לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
יוצקים את תערובת הקרם לתוך מכונת גלידה, להקפיא במשך 20 דקות על פי הוראות היצרן. מערבבים את פולי האספרסו. מקפלים בעדינות את רוטב הקרמל, וממשיכים לקפוא עד קשה.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסופולי אספרסו
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה