קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

גלידת בורבון פקאן מעקבות

גלידת בורבון פקאן מעקבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת פקאן בורבון מן Trace. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 92 גרם של שומן, וסך הכל 1247 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 31 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, גלידת בורבון פקאן, ו טורט פקאן עם שמנת מוקצפת בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר להגדיר מעל חום נמוך עד בינוני נמוך, מערבבים יחד סוכר חום, ביצים, מלח וחצי עד חלקה. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם (אני בחשתי שלי כל הזמן), ומבשלים 2 דקות יותר או עד התערובת מגיעה 71° על מדחום.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
כָּתֵףכָּתֵף
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ושופכים דרך מסננת לתוך קערה נקייה. מערבבים בקרם, וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו להתקרר מעט, ואז לכסות ולקרר ביסודיות-לילה הוא best.In מחבת קטנה מעל חום בינוני, פקאן sauté בחמאה עד משחימים קלות, ערבוב לעתים קרובות. מסננים אותם מתוך החמאה עם כפית מחוררת ולאפשר להם לנקז להתקרר. לקצוץ. אתה לא מוסיף את החמאה נוספת לגלידה (או לפחות אני לא). מערבבים את הבורבון ופקאנים קצוצים לתוך תערובת הקרם ושופכים אותו במכונת הגלידה. צ ' יל לפי הוראות היצרן.תכין את הפחזניות. מחממים תנור ל 425 מעלות קו גיליון אפייה עם נייר קלף.מביאים את המים לרתיחה בסיר. מערבבים בחמאה ובמלח עד שהחמאה נמסה; מסירים את הסיר מהחום. מערבבים בקמח עד שלא יישארו גושים יבשים; מערבבים את הביצים, אחד בכל פעם, מוסיפים את הביצה הבאה רק לאחר שהאחרונה שולבה לחלוטין בתערובת. זרוק את הדבק פחזנית על גיליון אפייה מוכן ב dollops במרווחים שווים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפים התנפחו והפכו לחומים זהובים, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מן גיליון האפייה להתקרר על מתלה חוט לטמפרטורת החדר.מקציפים 1 כוס שמנת כבדה לפסגות רכות; מערבבים את הסוכר של ממתקים ושפכי ורדים עד הסוכר מומס. להביא את הכוס הנותרת של שמנת כבדה לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מי ורדיםמי ורדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר מהחום ומערבבים בשוקולד עד נמס ו smooth.To להרכיב, לתקוע חור לתוך החלק התחתון של כל מאפה ולמלא עם קרם מי ורדים.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
7
מניחים את הפחזניות המלאות על גבי צלחות מנה בודדות העליון עם רוטב חם. שאריות פחזניות ניתן לאחסן אטום במיכל אטום במקרר עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו