קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

גלידת בורבון פקאן מעקבות

גלידת בורבון פקאן מעקבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת פקאן בורבון מן Trace. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 92 גרם של שומן, וסך הכל 1247 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 31 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, גלידת בורבון פקאן, ו טורט פקאן עם שמנת מוקצפת בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר להגדיר מעל חום נמוך עד בינוני נמוך, מערבבים יחד סוכר חום, ביצים, מלח וחצי עד חלקה. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם (אני בחשתי שלי כל הזמן), ומבשלים 2 דקות יותר או עד התערובת מגיעה 71° על מדחום.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום ושופכים דרך מסננת לתוך קערה נקייה. מערבבים בקרם, וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בואו להתקרר מעט, ואז לכסות ולקרר ביסודיות-לילה הוא best.In מחבת קטנה מעל חום בינוני, פקאן sauté בחמאה עד משחימים קלות, ערבוב לעתים קרובות. מסננים אותם מתוך החמאה עם כפית מחוררת ולאפשר להם לנקז להתקרר. לקצוץ. אתה לא מוסיף את החמאה נוספת לגלידה (או לפחות אני לא). מערבבים את הבורבון ופקאנים קצוצים לתוך תערובת הקרם ושופכים אותו במכונת הגלידה. צ ' יל לפי הוראות היצרן.תכין את הפחזניות. מחממים תנור ל 425 מעלות קו גיליון אפייה עם נייר קלף.מביאים את המים לרתיחה בסיר. מערבבים בחמאה ובמלח עד שהחמאה נמסה; מסירים את הסיר מהחום. מערבבים בקמח עד שלא יישארו גושים יבשים; מערבבים את הביצים, אחד בכל פעם, מוסיפים את הביצה הבאה רק לאחר שהאחרונה שולבה לחלוטין בתערובת. זרוק את הדבק פחזנית על גיליון אפייה מוכן ב dollops במרווחים שווים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפים התנפחו והפכו לחומים זהובים, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מן גיליון האפייה להתקרר על מתלה חוט לטמפרטורת החדר.מקציפים 1 כוס שמנת כבדה לפסגות רכות; מערבבים את הסוכר של ממתקים ושפכי ורדים עד הסוכר מומס. להביא את הכוס הנותרת של שמנת כבדה לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מי ורדיםמי ורדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר מהחום ומערבבים בשוקולד עד נמס ו smooth.To להרכיב, לתקוע חור לתוך החלק התחתון של כל מאפה ולמלא עם קרם מי ורדים.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים את הפחזניות המלאות על גבי צלחות מנה בודדות העליון עם רוטב חם. שאריות פחזניות ניתן לאחסן אטום במיכל אטום במקרר עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק