קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

גלידת בורבון פקאן מעקבות

גלידת בורבון פקאן מעקבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת פקאן בורבון מן Trace. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 92 גרם של שומן, וסך הכל 1247 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 31 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, גלידת בורבון פקאן, ו טורט פקאן עם שמנת מוקצפת בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר להגדיר מעל חום נמוך עד בינוני נמוך, מערבבים יחד סוכר חום, ביצים, מלח וחצי עד חלקה. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם (אני בחשתי שלי כל הזמן), ומבשלים 2 דקות יותר או עד התערובת מגיעה 71° על מדחום.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ושופכים דרך מסננת לתוך קערה נקייה. מערבבים בקרם, וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בואו להתקרר מעט, ואז לכסות ולקרר ביסודיות-לילה הוא best.In מחבת קטנה מעל חום בינוני, פקאן sauté בחמאה עד משחימים קלות, ערבוב לעתים קרובות. מסננים אותם מתוך החמאה עם כפית מחוררת ולאפשר להם לנקז להתקרר. לקצוץ. אתה לא מוסיף את החמאה נוספת לגלידה (או לפחות אני לא). מערבבים את הבורבון ופקאנים קצוצים לתוך תערובת הקרם ושופכים אותו במכונת הגלידה. צ ' יל לפי הוראות היצרן.תכין את הפחזניות. מחממים תנור ל 425 מעלות קו גיליון אפייה עם נייר קלף.מביאים את המים לרתיחה בסיר. מערבבים בחמאה ובמלח עד שהחמאה נמסה; מסירים את הסיר מהחום. מערבבים בקמח עד שלא יישארו גושים יבשים; מערבבים את הביצים, אחד בכל פעם, מוסיפים את הביצה הבאה רק לאחר שהאחרונה שולבה לחלוטין בתערובת. זרוק את הדבק פחזנית על גיליון אפייה מוכן ב dollops במרווחים שווים.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפים התנפחו והפכו לחומים זהובים, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר מן גיליון האפייה להתקרר על מתלה חוט לטמפרטורת החדר.מקציפים 1 כוס שמנת כבדה לפסגות רכות; מערבבים את הסוכר של ממתקים ושפכי ורדים עד הסוכר מומס. להביא את הכוס הנותרת של שמנת כבדה לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מי ורדיםמי ורדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
הסר מהחום ומערבבים בשוקולד עד נמס ו smooth.To להרכיב, לתקוע חור לתוך החלק התחתון של כל מאפה ולמלא עם קרם מי ורדים.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
7
מניחים את הפחזניות המלאות על גבי צלחות מנה בודדות העליון עם רוטב חם. שאריות פחזניות ניתן לאחסן אטום במיכל אטום במקרר עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה