גלידת בורבון פקאן מעקבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת פקאן בורבון מן Trace. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 92 גרם של שומן, וסך הכל 1247 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 31 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, גלידת בורבון פקאן, ו טורט פקאן עם שמנת מוקצפת בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר להגדיר מעל חום נמוך עד בינוני נמוך, מערבבים יחד סוכר חום, ביצים, מלח וחצי עד חלקה. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם (אני בחשתי שלי כל הזמן), ומבשלים 2 דקות יותר או עד התערובת מגיעה 71° על מדחום.
הסר מהחום ושופכים דרך מסננת לתוך קערה נקייה. מערבבים בקרם, וניל ומלח.
בואו להתקרר מעט, ואז לכסות ולקרר ביסודיות-לילה הוא best.In מחבת קטנה מעל חום בינוני, פקאן sauté בחמאה עד משחימים קלות, ערבוב לעתים קרובות. מסננים אותם מתוך החמאה עם כפית מחוררת ולאפשר להם לנקז להתקרר. לקצוץ. אתה לא מוסיף את החמאה נוספת לגלידה (או לפחות אני לא). מערבבים את הבורבון ופקאנים קצוצים לתוך תערובת הקרם ושופכים אותו במכונת הגלידה. צ ' יל לפי הוראות היצרן.תכין את הפחזניות. מחממים תנור ל 425 מעלות קו גיליון אפייה עם נייר קלף.מביאים את המים לרתיחה בסיר. מערבבים בחמאה ובמלח עד שהחמאה נמסה; מסירים את הסיר מהחום. מערבבים בקמח עד שלא יישארו גושים יבשים; מערבבים את הביצים, אחד בכל פעם, מוסיפים את הביצה הבאה רק לאחר שהאחרונה שולבה לחלוטין בתערובת. זרוק את הדבק פחזנית על גיליון אפייה מוכן ב dollops במרווחים שווים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפים התנפחו והפכו לחומים זהובים, 25 עד 30 דקות.
הסר מן גיליון האפייה להתקרר על מתלה חוט לטמפרטורת החדר.מקציפים 1 כוס שמנת כבדה לפסגות רכות; מערבבים את הסוכר של ממתקים ושפכי ורדים עד הסוכר מומס. להביא את הכוס הנותרת של שמנת כבדה לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני.
הסר מהחום ומערבבים בשוקולד עד נמס ו smooth.To להרכיב, לתקוע חור לתוך החלק התחתון של כל מאפה ולמלא עם קרם מי ורדים.
מניחים את הפחזניות המלאות על גבי צלחות מנה בודדות העליון עם רוטב חם. שאריות פחזניות ניתן לאחסן אטום במיכל אטום במקרר עד 5 ימים.