גלידת בלאקברי
, המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 929 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך חבילת אוכמניות, ביצים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בתנור הולנדי גדול.
להקציף בחצי-וחצי. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני גבוה.
לאט לאט לטאטא על 4 כוסות של תערובת חמה לתוך ביצה מוכה.
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת החמה הנותרת, מטייחים כל הזמן, עד שהתערובת מגיעה ל -16
(מיד להסיר אותו מחום כדי למנוע קימורים.)
בואו להתקרר לחלוטין, ערבוב מדי פעם. מערבבים וניל; צמרמורת 8 שעות או לילה.
שלב אוכמניות ו 1 1/2 כוסות סוכר בקערה נפרדת; מערבבים היטב. מכסים ומקררים 8 שעות, ערבוב מדי פעם כדי להמיס סוכר. מערבבים במיץ לימון.
מערבבים ברי תערובת לתוך תערובת פודינג.
יוצקים לתוך מיכל של מכונת גלידה 4 ליטר. להקפיא על פי הוראות היצרן; אם מומלץ, לארוז מקפיא עם קרח נוסף ומלח סלע, ולתת לעמוד 1 שעה לפני ההגשה. סקופ לתוך קערות הגשה; לקשט, אם תרצה.
הערה: כדי לזרז קירור של תערובת פודינג, למלא חלקית כיור עם מי קרח לבוא על חצי למעלה הצדדים של תנור הולנדי.
תן למחבת להישאר באמבט מים קרים, ערבוב לעתים קרובות עד טמפרטורת החדר; צמרמורת.