גלידת בלקברי-מסקרפונה
אוכמניות-מסקרפונה גלידה היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך חלב, סירופ מייפל, גבינת מסקרפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Blackberry ו Lemon Mascarpone Galette, "בלקברי" ו "מסקרפונה טארט בטעם וניל", ו עוגת וניל עם מילוי מסקרפונה אוכמניות.
הוראות
מערבבים חלב, 1/2 כוס סוכר, ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך ביצה) בסיר גדול, כבד על חום בינוני נמוך, ערבוב היטב עם מקצף.
חום עד 160 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה המחבת, ערבוב לעתים קרובות (לא להרתיח).
מוסיפים גבינה, ערבוב עד חלקה. מגניב לגמרי.
מניחים 2 כוסות אוכמניות הנותרים 1/4 כוס סוכר בבלנדר או מעבד מזון, ולעבד עד חלקה. מסננים תערובת אוכמניות דרך מסננת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים. כיסוי וצינה.
יוצקים תערובת חלב לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן. כאשר גלידה היא כמעט להגדיר, עם המכונה עדיין פועל, לשפוך אוכמניות מחית לתוך המקפיא יכול; תהליך עד שנקבע. כפית גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא במשך 1 שעה או עד המשרד.
מגישים עם הנותרים 1 1/4 כוסות אוכמניות.