גלידת בננה ספליט
גלידת בננה ספליט דורש בערך 42 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 777 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 48 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שוקולד למחצה, גלידה vanillan, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גלידת בננה ספליט, גלידת בננה בגריל, ו בננה ספליט בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: שיפודי עץ, ספוגים במים לפחות 30 דקות
לקלף לחתוך את הבננות לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. לקצץ את החלק העליון את העוגה פאונד לחתוך את השאר לריבועים באותו גודל כמו נתחי הבננה.
חותכים את החלק העליון והתחתון את האננס ולהסיר את הקליפה מסביב לצדדים.
חותכים את האננס לשניים ולאחר מכן לרבעים. חתוך את הליבה וחתוך כל חתיכה שוב לאורך.
חותכים את הרצועות לחתיכות עבות 1/2 אינץ'. על שיפוד עץ, חתיכות חלופיות של בננה, עוגה פאונד, ואננס עד שיפוד מלא, משאיר כ -2 סנטימטרים לידית. אתה צריך 8 עד 10 שיפודים. תסיים עם דובדבן.
מברשת עם חמאה מומסת גריל במשך 1 עד 2 דקות בכל צד. (לחלופין, אתה יכול לצלות את השיפודים במשך כ 1 עד 2 דקות לכל צד.)
בינתיים, לחמם את השמנת במחבת קטנה על חום בינוני; לא נותנים לו לרתוח.
מוסיפים את השוקולד לקרם החם.
בואו לשבת כמה דקות, ואז מערבבים את התערובת כדי להמיס את כל השוקולד. מגניב במשך כמה דקות ויוצקים לתוך בקבוק לסחוט.
סקופ גלידה לתוך קערות העליון עם שיפוד. לסחוט קצת רוטב שוקולד מעל ומגישים.