גלידת דולסה דה לצ'ה עם סמואה
גלידת דולצ'ה עם סמואס יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 107 גרם של שומן, וסך הכל 1089 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. 161 אדם הכין את המתכון הזה והיה עושה את זה שוב. גשו לסופר וקנו עוגיות, חלב, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), גלידת דולצ'ה, ו גלידת דולצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני כבד, להקציף יחד חלמונים ביצה דולסה דה leche עד בשילוב טוב. לאט לאט להקציף בשמנת, קצת בכל פעם, עד משולב באופן מלא, ואז לטאטא בחלב.
מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על הגב של כף אבל אצבע סחב משאיר קו נקי. מסננים לתוך מיכל אטום ומערבבים מלח לפי הטעם, 1/4 כפית בכל פעם.
צ ' יל במקרר בין לילה, או לפחות 6 שעות, ולאחר מכן נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. במהלך הרגע האחרון של נטישה, להוסיף סמואס קצוץ.
להעביר גלידה מיכל אטום ולתת מוצק במקפיא לפחות 4 שעות לפני ההגשה.