גלידת דלעת תוצרת בית
המתכון של גלידת דלעת ביתית ניתן להכין תוך כ-35 דקות . תמורת 61 סנט למנה תקבלו קינוח שמגיש 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -2 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 344 קלוריות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . אם יש לכם ציפורן טחון, תמצית וניל, דלעת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הקיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36% , איך מכינים גלידה בלי מכונת גלידה , גלידת אננס תוצרת בית , וסנדוויצ'ים של ג'ינג'ר נאפ ודלעת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את כל החומרים; מערבבים עד שהסוכר נמס. ממלאים את גליל מקפיא הגלידה בשני שליש; להקפיא לפי הוראות היצרן.
מקררים את יתרת התערובת עד להקפאה.
מעבירים לכלי מקפיא; להקפיא 2-4 שעות לפני ההגשה.