קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת התפוז השרופה של ביל גרוס

גלידת התפוז השרופה של ביל גרוס
גלידת התפוז השרופה של ביל גרוס דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 5. מנה אחת מכילה 1053 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 68 גרם שומן. אם יש לכם שמנת כבדה, תפוזי טבור, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה לא כל כך מרהיב. נסו גלידת התפוז השרופה של ביל גרוס, גלידת תפוז שרופה (מותאמת מספר בישול גורמה), ו כתום שרוף טקסני (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום אחד קדימה, להכין את התפוזים: למקם מתלה במרכז התנור, ולחמם מראש את התנור ל 232°.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים 1/2 כוס הסוכר על צלחת. לשפשף את החמאה על התפוזים, ואז לגלגל אותם בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
יוצקים את הסוכר בשימוש מן הצלחת לתוך תבנית אפייה מרובע 8 אינץ', ולנער אותו סביב כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מניחים את התפוזים במחבת ואופים, להזיז אותם פעם אחת כדי לשבור את כל סוכר unmelted, עד שהם מתחילים צבע וחלק מהסוכר במחבת מתחיל להינמס, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את המחבת מהתנור (משאיר את התנור על), ושימוש מלקחיים וסכין חדה, בזהירות רבע התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים את הרבעים, צד העור למעלה, בתבנית האפייה ואופים עד הקליפה הוא חום כהה, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תן לרבעים הכתומים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
8
הסר את הקליפה מ 4 של רבעים משחימים, להשליך את עיסת. השאר 4 רבעים האחרים ללא פגע.
9
שלב את קליפת התפוז, את 4 רבעים שלמים, את הסוכר מהמחבת, ואת הנותרים 2 כוסות סוכר במעבד מזון, פירה. מסננים את המחית לתוך מיכל, מכסים אותו, ומקררים לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים את מחית הכתום בסיר מעל חום בינוני-נמוך, ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מחית תפוזיםמחית תפוזים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בעוד מחית התפוז הוא חימום, לטאטא את הקרם, חצי וחצי, זרעי וניל, וחלמון ביצה יחד בקערה גדולה. לאחר מכן, לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את מחית התפוז החם.
מרכיבים שתצטרך
מחית תפוזיםמחית תפוזים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לקרר אותו עד שהוא קר, 3 עד 4 שעות.
4
להקפיא את התערובת במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
5
להעביר את הגלידה למיכל, לכסות, ולאחסן במקפיא עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1
* Don ' t throw away those screated-out וניל שעועית!
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2
מניחים אותם בצנצנת גדולה, מוסיפים 4 עד 6 כוסות סוכר מגורען, מכסים את הצנצנת, ולתת לו לשבת במשך 3 שבועות כדי ליצור סוכר וניל. בזמן שאתה משתמש בסוכר, תמשיך להוסיף עוד לצנצנת. השעועית תישאר לנצח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
מתכון מעשר: כל המאכלים שאנחנו אוהבים, עשרה מתכונים לכל אחד על ידי שילה לוקינס (Workman Publishing, 2008).