גלידת התפוז השרופה של ביל גרוס
גלידת התפוז השרופה של ביל גרוס דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 5. מנה אחת מכילה 1053 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 68 גרם שומן. אם יש לכם שמנת כבדה, תפוזי טבור, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה לא כל כך מרהיב. נסו גלידת התפוז השרופה של ביל גרוס, גלידת תפוז שרופה (מותאמת מספר בישול גורמה), ו כתום שרוף טקסני (מתכונים דומים).
הוראות
יום אחד קדימה, להכין את התפוזים: למקם מתלה במרכז התנור, ולחמם מראש את התנור ל 232°.
מניחים 1/2 כוס הסוכר על צלחת. לשפשף את החמאה על התפוזים, ואז לגלגל אותם בסוכר.
יוצקים את הסוכר בשימוש מן הצלחת לתוך תבנית אפייה מרובע 8 אינץ', ולנער אותו סביב כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת.
מניחים את התפוזים במחבת ואופים, להזיז אותם פעם אחת כדי לשבור את כל סוכר unmelted, עד שהם מתחילים צבע וחלק מהסוכר במחבת מתחיל להינמס, 15 עד 20 דקות.
הסר את המחבת מהתנור (משאיר את התנור על), ושימוש מלקחיים וסכין חדה, בזהירות רבע התפוזים.
מניחים את הרבעים, צד העור למעלה, בתבנית האפייה ואופים עד הקליפה הוא חום כהה, כ -35 דקות.
תן לרבעים הכתומים להתקרר מעט.
הסר את הקליפה מ 4 של רבעים משחימים, להשליך את עיסת. השאר 4 רבעים האחרים ללא פגע.
שלב את קליפת התפוז, את 4 רבעים שלמים, את הסוכר מהמחבת, ואת הנותרים 2 כוסות סוכר במעבד מזון, פירה. מסננים את המחית לתוך מיכל, מכסים אותו, ומקררים לפחות 8 שעות.
מניחים את מחית הכתום בסיר מעל חום בינוני-נמוך, ולהביא אותו לרתיחה.
בעוד מחית התפוז הוא חימום, לטאטא את הקרם, חצי וחצי, זרעי וניל, וחלמון ביצה יחד בקערה גדולה. לאחר מכן, לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את מחית התפוז החם.
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לקרר אותו עד שהוא קר, 3 עד 4 שעות.
להקפיא את התערובת במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
להעביר את הגלידה למיכל, לכסות, ולאחסן במקפיא עד מוכן לשרת.
* Don ' t throw away those screated-out וניל שעועית!
מניחים אותם בצנצנת גדולה, מוסיפים 4 עד 6 כוסות סוכר מגורען, מכסים את הצנצנת, ולתת לו לשבת במשך 3 שבועות כדי ליצור סוכר וניל. בזמן שאתה משתמש בסוכר, תמשיך להוסיף עוד לצנצנת. השעועית תישאר לנצח.
מתכון מעשר: כל המאכלים שאנחנו אוהבים, עשרה מתכונים לכל אחד על ידי שילה לוקינס (Workman Publishing, 2008).