קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

גלידת וניל

גלידת וניל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: גלידת וניל שעועית, גלידת וניל קרמל, ו פאי התפוחים של Eowyn עם ג'לאטו וניל שעועית.

הוראות

1
בסיר, לשלב את החלב והשמנת. לגרד את שעועית וניל ולזרוק בתרמיל כולו.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
חום מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא 170 מעלות F.
3
הסר מהחום ולתת שעועית וניל תלול במשך 20 דקות. מסננים את כל פיסות וניל אם אתה like.In קערת ערבוב, לערבב את חלמונים ביצה עם סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
שים את הסיר עם תערובת החלב בחזרה על התנור וחום שוב 170 מעלות F. לאט לשפוך על חצי תערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה, לטאטא כל הזמן, ואז לשפוך את כל זה בחזרה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
חום, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת מגיעה 85°.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
הסר מחום ומתח לקערה או לקירור מהיר יותר, צלחת תבשיל מלבני.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
בואו מגניב במשך כחמש דקות, ואז מערבבים בתמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
8
בואו להתקרר מעט בטמפרטורת החדר ולאחר מכן להירגע ביסודיות (כמה שעות).
9
יוצקים לתוך מכונת גלידה ו נטישה על פי כיוון היצרן. להקפיא עוד שעה בערך לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה