קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

גלידת וניל

גלידת וניל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: גלידת וניל שעועית, גלידת וניל קרמל, ו פאי התפוחים של Eowyn עם ג'לאטו וניל שעועית.

הוראות

1
בסיר, לשלב את החלב והשמנת. לגרד את שעועית וניל ולזרוק בתרמיל כולו.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
חום מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא 170 מעלות F.
3
הסר מהחום ולתת שעועית וניל תלול במשך 20 דקות. מסננים את כל פיסות וניל אם אתה like.In קערת ערבוב, לערבב את חלמונים ביצה עם סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
שים את הסיר עם תערובת החלב בחזרה על התנור וחום שוב 170 מעלות F. לאט לשפוך על חצי תערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה, לטאטא כל הזמן, ואז לשפוך את כל זה בחזרה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
חום, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת מגיעה 85°.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
הסר מחום ומתח לקערה או לקירור מהיר יותר, צלחת תבשיל מלבני.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בואו מגניב במשך כחמש דקות, ואז מערבבים בתמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
8
בואו להתקרר מעט בטמפרטורת החדר ולאחר מכן להירגע ביסודיות (כמה שעות).
9
יוצקים לתוך מכונת גלידה ו נטישה על פי כיוון היצרן. להקפיא עוד שעה בערך לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה