גלידת וניל דבש
דבש ונילן גלידה לוקח בערך 4 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 1109 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 73 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 3. מתכון זה מכלמתכונים יש 103 אוהדים. אם יש לכם דבש, מלח, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 55%. ציון זה הוא מוצק. גלידת ונילן עם דבש, נקטרינות בגריל עם רוטב וניל-דבש וגלידה, ו גבינת עיזים, שעועית וניל, דבש וגלידת לבנדר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת בינונית מחממים את החלב ושעועית הווניל לרתיחה. לא להרתיח. בקערת ערבוב מקציפים יחד את החלמונים, הסוכר החום, הדבש והמלח עד לקבלת צבע בהיר ומקציף. תוך כדי הקצפה מתמדת, שלבו לאט את החלב החם עם תערובת הביצים.
מעבירים את התערובת חזרה לתבנית הרוטב. מבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה ל -180 מעלות פרנהייט (82 מעלות צלזיוס) בבדיקה עם מדחום ממתקים, או הופכת סמיכה מספיק כדי לצפות את גב כף המתכת.
מוציאים את שעועית הווניל מהתערובת ושומרים. מסננים פודינג לקערה גדולה. מגרדים זרעים מפולי הווניל לתוך הרפרפת. (ניתן להשתמש שוב בקופסת שעועית וניל.) מערבבים את השמנת הכבדה לתוך הקוסטר. מכסים את פני השטח של פודינג עם עטיפת פלסטיק לקרר במשך 4 שעות.
כאשר קר, להקפיא יצרנית גלידה על פי הוראות היצרן.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, כפית מלח, לציפוי זכוכית, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti
גלידת ונילן עובדת ממש טוב עם שרי שמנת, משקה אלכוהולי ומרכיב. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "