גלידת וניל מלט עם שברי בוטנים ושוקולד חלב חתיכות
והוא יספק כ 2 מנות. אם $2.54 למנה נופל בתקציב שלך, גלידת Vanillan מלט עם שברי בוטנים וחלב שוקולד חתיכות יכול להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 1404 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 110 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו בוטנים פריכים, שמנת כבדה, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלידת Vanillan מלט עם בוטנים פריכים & נתחי שוקולד חלב, גלידת M&M שוקולד חלב, ו גלידת שוקולד חלב עם חלב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית חסינת חום, להקציף את החלמונים רק כדי לשבור אותם, ואז לטאטא את אבקת חלב malted. תניח בצד.
בסיר כבד שאינו מגיב, מערבבים יחד את השמנת, החלב, הסוכר והמלח ומניחים את המחבת על חום בינוני-גבוה. כאשר התערובת מתקרבת רתיחה חשופה, להפחית את החום בינוני.
בזהירות לגרוף על 1/2 כוס של תערובת שמנת חמה, לטאטא את הביצים כל הזמן, להוסיף את הקרם לקערה עם חלמונים. חזור, הוספת עוד 1/2 כוס של קרם חם לקערה עם החלמונים. באמצעות מרית גומי חסינת חום, מערבבים את הקרם בסיר כפי שאתה לאט לשפוך את תערובת ביצה וקרם מהקערה לתוך המחבת.
מבשלים את התערובת בזהירות על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מעובה, מצפה את החלק האחורי של מרית, ומחזיק נתיב ברור כאשר אתה מפעיל את האצבע על פני המרית, 1 עד 2 דקות יותר.
מסננים את הבסיס דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל נקי. הגדר את המיכל לתוך אמבט מים קרח, לשטוף את המרית שלך, ולהשתמש בו כדי לעורר את הבסיס מדי פעם עד שהוא מגניב.
הסר את המיכל ממרחץ מי הקרח, מכסה בניילון נצמד, ומקרר את הבסיס לפחות 2 שעות או לילה.
מוסיף את הוניל לבסיס הצונן ומערבבים עד מעורבב.
להקפיא במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן ולשים את המיכל תוכל להשתמש כדי לאחסן את הגלידה למקפיא.
מוסיפים את השוקולד חלב ואת בוטנים פריכים ברגע האחרון או כך של נטישה, או לקפל אותם ביד לאחר הגלידה יוצא מהמכונה. ליהנות מיד או, עבור גלידה מוצק יותר, להעביר מיכל להקפיא לפחות 4 שעות.
Reprinted with permission from Sweet Cream & Sugar Connos: 90 Recipes for Making Your Own Ice Cream and Frozen Treats from bi-Rite Creamery by Kris Hoogerhyde, Anne Walker, and Dabney Gough, copyright © 201
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.קריס HOOGERHYDE ואן ווקר פתח את creamery דו-Rite לשבחים בשנת 200
אחד מעסקי האוכל הוותיקים, קריס מצאה אותה מתקשרת כאופה שעובדת עם אן במסעדת 42 מעלות בסן פרנסיסקו. הקריירה של אן השתרעה על פני יותר משני עשורים בתור קונדיטור בכמה מהמסעדות הטובות ביותר בסן פרנסיסקו, כולל Cypress Club, Stanford Court Hotel, ו-Slow Club. דבני גוף הוא בוגר האקדמיה הקולינרית של קליפורניה ותורם לבישול משובח.