גלידת וניל שעועית
גלידת וניל שעועית היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם חלמונים ביצה, סוכר מגורען, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו גלידת וניל צ'אי, קיץ ברי וניל שעועית Parfaits עם וניל שעועית קצפת, ו קרם שוקולד מלא קאפקייקס וניל עם ציפוי וניל שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש.
מערבבים שמנת, חצי וחצי, סוכר, שעועית וניל וזרעים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם עד שהסוכר מומס, כ -12 דקות.בינתיים, להקציף חלמונים בקערה גדולה שנייה עד חלקה.
הסר תערובת קרם מחום לאט לשפוך על 1 כוס לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן עד חלקה.
יוצקים תערובת שמנת ביצה בחזרה למחבת ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד פודינג מעילים את הכף, על 2 דקות. (כאשר אתה מצייר את האצבע על פני הכף, זה צריך לעשות סימן דרך פודינג, אשר לא צריך לרוץ בחזרה על עצמו.)
הסר פודינג מחום ומתח דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה שלישית גדולה חסינת חום כדי להסיר כל גושים, גירוד כמו שעועית וניל הרבה דרך המסננת ככל האפשר.
הסר תרמילי שעועית וניל מן המסננת ולהוסיף פודינג.
מניחים בסיס גלידה על אמבט הקרח כדי להתקרר לטמפרטורת החדר, על 10 עד 15 דקות.מכסים ומניחים במקרר כדי להירגע לחלוטין, לפחות 3 שעות או לילה. לאחר הצטננות, להסיר את תרמילי שעועית וניל להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. הגלידה תישאר במקפיא עד 1 שבוע.