גלידת טארו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת טארו. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 147 גרם של שומן, וסך הכל 1668 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, סוכר, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: טארו ניוקי עם קרם Gruyere, עוגת טארו עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגיות תות וגלידת שמנת.
הוראות
בסיר בינוני כבד, להמס חמאה על חום בינוני. כאשר החמאה נמסה לחלוטין וקצף נרגע, להגדיל את החום גבוה ולהוסיף טארו. מערבבים כדי מעיל עם חמאה ומבשלים עד טארו הופך שקוף מעט, מתחיל צבע בקצוות, ומקטין נפח רך, גוש עמילני, על 5 דקות.
השתמש בכפית עץ כדי לגרד כל חתיכות עמילן מהחלק התחתון של הסיר, ולאחר מכן מערבבים בשמנת, חלב קוקוס, וסוכר. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית לחום נמוך מאוד. מכסים ומבשלים עד טארו הוא רך לחלוטין, על 20 דקות.
העברת תערובת חלב לבלנדר בזהירות רסק במהירות גבוהה עד חלקה מאוד, על 30 שניות. (כדי לשמור על בלנדר העליון מן פקיעה, להסיר את ידית פלסטיק במרכז המכסה לכסות עם מגבת נייר מקופל על פני מספר פעמים.)
יוצקים דרך מסננת לתוך מיכל אטום, מוסיפים מלח לפי הטעם, ומקררים במקרר עד קר מאוד, לפחות 4 שעות.
כאשר בסיס גלידה קר, להעביר יצרנית גלידה נטישה על פי הוראות היצרן.
להעביר גלידה מיכל אטום צינה במקפיא לפחות 6 שעות לפני ההגשה.
בואו גלידה לשבת על הדלפק במשך 5 דקות לפני גורף.