גלידת לימון שמנת עם ביסקוטי ג'ינג'ר
המתכון גלידה לימון שמנת עם ביסקוטי ג'ינג'ר מוכן בסביבות 35 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם חלמונים ביצה, חלב התאדה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. מתכונים דומים: גלידת לימון שמנת, ביסקוויט לימון-ג'ינג'ר, ו ביסקוטי פרג לימון ג'ינג'ר.
הוראות
שלב 2 1/4 כוסות שמנת, חלב התאדה, וסוכר בסיר כבד על חום בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם; להסיר מהחום. בהדרגה לטאטא על רבע של תערובת חלב חם לתוך חלמונים ביצה; לטאטא לתוך תערובת חמה הנותרים. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, 5 עד 7 דקות או עד התערובת מעילה את הגב של כף.
הסר מהחום; יוצקים דרך מסננת רשת תיל לתוך קערה גדולה. מערבבים ב הנותרים 1 כוס שמנת, קליפת לימון, מיץ, תמצית; כיסוי וצינה 1 שעה.
יוצקים לתוך מיכל מקפיא של מכונת גלידה 4 ליטר. להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות הקפאה ישתנו בין היצרנים.) כפית גלידה לתוך מיכל אטום, להקפיא עד המשרד.
מגישים עם ביסקוטי ג ' ינג ' ר.