גלידת לימונצ'לו
זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך סוכר, חלב, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גלידת לימונצ'לו, עוגת לימונצ'לו פאונד W / Meyer לימון מילוי & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו, ו איזה טעם של ג'לאטו אתה? גלידת קוקוס ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול.לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית.מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מבעבעצורה בקצוות, ערבוב מדי פעם.
Removefrom חום, כיסוי, ולתת תלול 15 דקות.
להקציף חלמונים ביצה, סוכר, לימון juicein קערה גדולה עד עבה וחלק. תערובת קרם חם Slowlywhisk לתערובת חלמון.להחזיר פודינג לאותו סיר. מערבבים overmedium חום עד פודינג מתעבה מספיק כף מעיל ו מדחום רושמים 82°, על 6 דקות; לא להרתיח.
יוצקים פודינג לקערה בינונית. מערבבים ב 1/4 כוס לימונצ ' לו.פודינג צ ' יל עד קר, ערבוב מדי פעם, לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
עיבוד פודינג בגלידהמענה להוראות.
העבר לקונטיין; לכסות להקפיא עד 2 ימים.ג ' לאטו של קופ למשקפיים.
טפטוף עם limoncello מעבר לשרת.* גבינת שמנת איטלקית; נמכר בmanysupermarkets ובשווקים האיטלקיים.