גלידת מסקרפונה ומרמלדה
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגיית חמאה עם ריבה וגלידת ונילן, גלידת מסקרפונה, ו גלידת מסקרפונה מנגו.
הוראות
שים את החלמונים והסוכר לתוך קערה גדולה, ואז להשתמש מקצף חשמלי להכות יחד עד חיוור ועבה.
בינתיים, לשים את החלב, מסקרפונה, וניל ותפוז גרידה לתוך סיר בינוני ולהביא לרתיחה, לטאטא כדי למזג את המסקרפונה לתוך החלב. לאחר הרתיחה בלבד, הסר את החום וקצף את זה בהדרגה לתוך תערובת הביצים כדי להכין פודינג.
לנקות את המחבת, ואז להטות את רפרפת לתוכו. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התמהיל הוא עבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף עץ. אל תתנו לו להרתיח או הביצים לטרוף. מסננת לקערה ועוזבת להתקרר.
נטישה במכונת גלידה עד עבה וחלק, ואז להטות לתוך מיכל פלסטיק. כף מעל המרמלדה, ואז להשתמש בשיפוד כדי אדווה את המרמלדה דרך. לכסות ולהקפיא לפחות 6 שעות עד סט. אם אין לך מכונת גלידה, להקפיא את רפרפת במשך 4 שעות במיכל, ערבוב לשבור את הגבישים כל שעה עד עבה וחלק. מערבולת במרמלדה, ואז להקפיא מוצק.