קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

גלידת מסקרפונה ומרמלדה

גלידת מסקרפונה ומרמלדה
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגיית חמאה עם ריבה וגלידת ונילן, גלידת מסקרפונה, ו גלידת מסקרפונה מנגו.

הוראות

1
שים את החלמונים והסוכר לתוך קערה גדולה, ואז להשתמש מקצף חשמלי להכות יחד עד חיוור ועבה.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בינתיים, לשים את החלב, מסקרפונה, וניל ותפוז גרידה לתוך סיר בינוני ולהביא לרתיחה, לטאטא כדי למזג את המסקרפונה לתוך החלב. לאחר הרתיחה בלבד, הסר את החום וקצף את זה בהדרגה לתוך תערובת הביצים כדי להכין פודינג.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
לנקות את המחבת, ואז להטות את רפרפת לתוכו. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התמהיל הוא עבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף עץ. אל תתנו לו להרתיח או הביצים לטרוף. מסננת לקערה ועוזבת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
נטישה במכונת גלידה עד עבה וחלק, ואז להטות לתוך מיכל פלסטיק. כף מעל המרמלדה, ואז להשתמש בשיפוד כדי אדווה את המרמלדה דרך. לכסות ולהקפיא לפחות 6 שעות עד סט. אם אין לך מכונת גלידה, להקפיא את רפרפת במשך 4 שעות במיכל, ערבוב לשבור את הגבישים כל שעה עד עבה וחלק. מערבולת במרמלדה, ואז להקפיא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.