גלידת מסקרפונה מנגו
, המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 240 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, מנגו, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת תות Paleo.
הוראות
מערבבים צוף וסוכר בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן. מגניב.
מניחים קוביות מנגו בבלנדר, ומעבדים עד חלקה. לחץ מנגו מחורר דרך מסננת בסדר מעל קערה; להשליך מוצקים.
שלב מחית מנגו, גבינה, שמנת חמוצה בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה; מערבבים בתערובת צוף, מיץ, ומלח. כיסוי; צמרמורת לחלוטין.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית גלידה לתוך מיכל מקורר, מקפיא בטוח; לכסות להקפיא 2 שעות או עד כמעט המשרד.