קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות2
ציון בריאות86
מגזין

גלידת משמש ושקדים קלויים

גלידת משמש ושקדים קלויים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם משמשים, מלח קלוי, כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו גלידת משמש קלויה עם אדווה פרלין שקדים Best Li, גלידת משמש-שקדים, ו כיפות גלידת משמש ושקד (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט 1/2 כוס שקדים בסיר בינוני יבש על חום גבוה עד שהם להכהות מעט ולהתחיל להריח אגוזים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים שמנת ומביאים לרתיחה, ואז מסירים מהחום, מכסים ומניחים לתלול במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
כאשר הקרם נמצא במרחק של כ-45 דקות מסיום, מחממים תנור ל-450 ° F עם מתלה תנור בתנוחה האמצעית. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ולסדר משמשים בשכבה אחת, בצד לחתוך כלפי מעלה. צולים עד משמשים הם רכים לחלוטין ולהתחיל לקרם סביב הקצוות, כ 20 דקות. בדוק משמשים לעתים קרובות לאחר 15 הדקות הראשונות כדי לוודא שהם לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
תן משמש מגניב במשך 10 דקות לפני הטיפול.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
5
יוצקים קרם ספוג דרך מסננת רשת בסדר כדי לסנן את השקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מעבירים משמשים לבלנדר או מעבד מזון ולמעלה עם שמנת וסוכר מתוחים, ולאחר מכן פירה במהירות גבוהה עד בשילוב טוב, כ -30 שניות. מסננים תערובת לתוך מיכל lidded ומערבבים מלח לפי הטעם. צונן במקרר עד קר מאוד, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
טוסט הנותרים 1/2 כוס שקדים בסיר יבש על חום גבוה עד שהם להכהות מעט ולהתחיל להריח אגוזים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
הסר מהחום וקוצצים. שילוב של גדלים הוא אידיאלי: פירורים קטנים וגושים בגודל אפונה. מניחים בצד במקפיא בעוד גלידת נטישות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
9
Churn מצונן גלידת בסיס על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של חביצה, להוסיף שקדים קצוצים קפואים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
10
להעביר גלידה מיכל אטום צינה במקפיא לפחות 3 עד 4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק