קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות2
ציון בריאות86
מגזין

גלידת משמש ושקדים קלויים

גלידת משמש ושקדים קלויים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם משמשים, מלח קלוי, כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו גלידת משמש קלויה עם אדווה פרלין שקדים Best Li, גלידת משמש-שקדים, ו כיפות גלידת משמש ושקד (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט 1/2 כוס שקדים בסיר בינוני יבש על חום גבוה עד שהם להכהות מעט ולהתחיל להריח אגוזים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים שמנת ומביאים לרתיחה, ואז מסירים מהחום, מכסים ומניחים לתלול במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
3
כאשר הקרם נמצא במרחק של כ-45 דקות מסיום, מחממים תנור ל-450 ° F עם מתלה תנור בתנוחה האמצעית. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ולסדר משמשים בשכבה אחת, בצד לחתוך כלפי מעלה. צולים עד משמשים הם רכים לחלוטין ולהתחיל לקרם סביב הקצוות, כ 20 דקות. בדוק משמשים לעתים קרובות לאחר 15 הדקות הראשונות כדי לוודא שהם לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
תן משמש מגניב במשך 10 דקות לפני הטיפול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
5
יוצקים קרם ספוג דרך מסננת רשת בסדר כדי לסנן את השקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מעבירים משמשים לבלנדר או מעבד מזון ולמעלה עם שמנת וסוכר מתוחים, ולאחר מכן פירה במהירות גבוהה עד בשילוב טוב, כ -30 שניות. מסננים תערובת לתוך מיכל lidded ומערבבים מלח לפי הטעם. צונן במקרר עד קר מאוד, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
טוסט הנותרים 1/2 כוס שקדים בסיר יבש על חום גבוה עד שהם להכהות מעט ולהתחיל להריח אגוזים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
הסר מהחום וקוצצים. שילוב של גדלים הוא אידיאלי: פירורים קטנים וגושים בגודל אפונה. מניחים בצד במקפיא בעוד גלידת נטישות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
9
Churn מצונן גלידת בסיס על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של חביצה, להוסיף שקדים קצוצים קפואים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
10
להעביר גלידה מיכל אטום צינה במקפיא לפחות 3 עד 4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת