גלידת משמש ושקדים קלויים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם משמשים, מלח קלוי, כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו גלידת משמש קלויה עם אדווה פרלין שקדים Best Li, גלידת משמש-שקדים, ו כיפות גלידת משמש ושקד (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט 1/2 כוס שקדים בסיר בינוני יבש על חום גבוה עד שהם להכהות מעט ולהתחיל להריח אגוזים, על 1 דקה.
מוסיפים שמנת ומביאים לרתיחה, ואז מסירים מהחום, מכסים ומניחים לתלול במשך 2 שעות.
כאשר הקרם נמצא במרחק של כ-45 דקות מסיום, מחממים תנור ל-450 ° F עם מתלה תנור בתנוחה האמצעית. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ולסדר משמשים בשכבה אחת, בצד לחתוך כלפי מעלה. צולים עד משמשים הם רכים לחלוטין ולהתחיל לקרם סביב הקצוות, כ 20 דקות. בדוק משמשים לעתים קרובות לאחר 15 הדקות הראשונות כדי לוודא שהם לא לשרוף.
תן משמש מגניב במשך 10 דקות לפני הטיפול.
יוצקים קרם ספוג דרך מסננת רשת בסדר כדי לסנן את השקדים.
מעבירים משמשים לבלנדר או מעבד מזון ולמעלה עם שמנת וסוכר מתוחים, ולאחר מכן פירה במהירות גבוהה עד בשילוב טוב, כ -30 שניות. מסננים תערובת לתוך מיכל lidded ומערבבים מלח לפי הטעם. צונן במקרר עד קר מאוד, על 3 שעות.
טוסט הנותרים 1/2 כוס שקדים בסיר יבש על חום גבוה עד שהם להכהות מעט ולהתחיל להריח אגוזים, על 1 דקה.
הסר מהחום וקוצצים. שילוב של גדלים הוא אידיאלי: פירורים קטנים וגושים בגודל אפונה. מניחים בצד במקפיא בעוד גלידת נטישות.
Churn מצונן גלידת בסיס על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של חביצה, להוסיף שקדים קצוצים קפואים.
להעביר גלידה מיכל אטום צינה במקפיא לפחות 3 עד 4 שעות לפני ההגשה.