גלידת נסטורטיום גבינת עיזים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 422 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות וקחי פרחי נסטורציום, סוכר, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גבינת עיזים-גלידת תות, גלידת תאנים וגבינה עיזים צלויה, ו גלידת גבינת עיזים חמוציות.
הוראות
שים גבינת עיזים במיכל גדול (3 ליטר) עמיד בפני חום שיש לו מכסה.
בסיר בינוני מעל חום בינוני, חלב חם ומערבבים במחצית הסוכר. מבשלים עד הסוכר מתמוסס. בינתיים, להקציף חלמונים עם שאר הסוכר והמלח בקערה חסינת חום. כאשר החלב ספג את כל הסוכר - אבל לפני שהוא מגיע לרתיחה-להתחיל למזג את הביצים שלך על ידי לשפוך לאט חצי תערובת חלב חם על תערובת חלמון תוך שטוף במרץ. ואז לאט לאט לשפוך את תערובת חלב ביצה בחזרה לתוך הסיר, לטאטא במרץ.
תערובת חום עד שהוא מצפה את הגב של כף ואת הטמפרטורה מגיעה 74° על מדחום ממתקים.
לאט לאט לשפוך תערובת על גבינת עיזים, לטאטא להתמוסס לחלוטין ולשלב אותו. מקפלים פרחים קצוצים ותערובת צינה לפחות 4 שעות ועד לילה. להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
בואו גלידה לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 15 דקות לפני ההגשה.