גלידת עוגת גבינה בטעם תות
אם $4.31 למנה נופל בתקציב שלך, גלידת עוגת גבינה תות עשויה להיות מדהימה ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1243 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה מושלם עבור יום האם. גשו לסופר וקנו חמאת עוגיות מתובלת, חלב, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלידת עוגת גבינה בטעם תות, גלידת תות Paleo, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את חמאת העוגיות על גיליון נייר קלף באמצעות מרית קיזוז או גומי, ומעצבים אותו למלבן בגודל 10 על 6 אינץ ' בערך.
מעבירים את הקלף לתבנית אפייה ומניחים אותו במקפיא עד שחמאת העוגייה נוקשה וחתיכות נקרעות בקלות, לפחות 2 שעות. (זה לא יהיה קפוא לחלוטין.) בינתיים, מניחים את התותים ו 1/3 כוס הסוכר בסיר קטן, לא מגיב ומערבבים כדי לצפות את התותים עם הסוכר. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד כמחצית מהתותים הם מרוסקים לחלוטין אבל כמה חתיכות בינוניות להישאר, על 1 דקה.
מניחים את המחבת על חום גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בועות טופס לאורך הקצה, על 3 דקות. לרפרף כל קצף מפני השטח של הרוטב עם כפית להשליך.
להוסיף 1/2 כפית של גרידת לימון 1/2 כפיות של מיץ לימון ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מלאה, בישול עד קצף מעילי פני השטח, על 1 דקה.
הסר מן החום ואת skim ולהשליך את הקצף.
להעביר את הרוטב לקערה בינונית חסינת חום ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר, על 45 דקות. מכסים ומקררים עד מקורר לחלוטין, לפחות 1 שעה.כאשר חמאת העוגיות והתותים מוכנים, מניחים את הכפית הנותרת של גרידת הלימון, את הכף הנותרת של מיץ לימון, את 2/3 כוס הסוכר הנותרת, את החלב ואת גבינת השמנת בבלנדר ומתמזגים עד לקבלת חלקה. מיד להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. שמור את הגלידה בקערה של מכונת הגלידה.
הסר את חמאת העוגיות מהמקפיא, קרע אותה לחתיכות 1 עד 2 אינץ ' מחוספס, וקפל אותם לתוך הגלידה המוגמרת עם מרית גומי. (לעבוד במהירות, כמו חמאת העוגיות יהיה לרכך ויהיה קשה להתמודד עם זה מתחמם.)
מוסיפים את רוטב התות הצונן ומקפלים רק עד מערבולת עבה גלוי.
מגישים מיד גלידה רכה, או להעביר את הגלידה למיכל אטום להקפיא עד מוצק. אפשר את הגלידה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה אם קפוא מוצק. הגלידה יכולה להישמר עד 2 שבועות.