קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

גלידת קפוצ'ינו

גלידת קפוצ'ינו
ג'לאטו קפוצ' ינו דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח, חלמונים, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. וזה די גרוע. נסו איזה טעם של ג'לאטו אתה? גלידת קוקוס ואגוזים, בר ג'לאטו, ו ג'לאטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים גרגרי תירס ואספרסו בסיר גדול; מוסיפים בהדרגה חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים 1 דקה או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
הסר מהחום. בהדרגה לטאטא על רבע של תערובת קפה חם לתוך חלמונים ביצה, ולהוסיף לתערובת קפה חם הנותרים, לטאטא כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 2 דקות או עד מדחום מגיע 160, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
הסר מהחום.
4
יוצקים תערובת קפה לתוך קערה; מערבבים בחלב מרוכז ממותק ומרכיבים הנותרים. כיסוי וצינה 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של 4 ליטר גלידה מקפיא, להקפיא על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
6
ג ' לאטו (באיטלקית: Gelato) היא המילה האיטלקית לגלידה."
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו