גלידת ריקוטה עם דבש ושקדים
גלידה ריקוטן עם דבש ושקדים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 2754 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 153 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שקדים, דבש, גלידת vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית נסו נקטרינות בגריל עם דבש-תפוזים ריקוטה קצפת ושקדים קלויים, גלידת דבש-לבנדר ריקוטן, ו קרוסטטה פירות יער מעורב עם קרם לימון-דבש ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט השקדים על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 5 דקות. או טוסט אותם בתנור 350 במשך 5 עד 10 דקות.
שים קערת מתכת גדולה במקפיא.
תן לגלידה לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהיא רק מתחילה להתרכך, אבל עדיין קפואה. במעבד מזון, מחית את הריקוטה ודבש עד חלקה.
הסר את הקערה מהמקפיא ולשים את הגלידה בו. מערבבים עד חלקה. מערבבים בתערובת ריקוטה.
להעביר את תערובת הגלידה למחבת נירוסטה רדודה ולאחר מכן להחזיר אותו למקפיא, מכוסה, עד חזק מספיק כדי לגרוף, על 60 דקות.
מגישים את הגלידה עם שקדים קלויים.