והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 אמרו שזה היה במקום. אם יש לך אוכמניות, עשבי תיבול, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת אלסקה אפויה של ג'ני בריטון באואר, סנדלר האוכמניות של ג'ני בריטון באואר, ו כריכי קרם שיבולת השועל של ג'ני בריטון באואר (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכנה מראש עבור בסיס יוגורט קפוא: להתאים מסננת על קערה בשורה אותו עם שתי שכבות של גזה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים את היוגורט לתוך המסננת, מכסים בניילון נצמד, ומקררים במשך 6 עד 8 שעות כדי לנקז. זרוק את הנוזל, ולמדוד את 11/4 כוסות של יוגורט מנוקז; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
עבור סירופ לימון: באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות ברצועות גדולות מ 1 לימון; להזמין יוגורט קפוא (להשאיר את גרידת לימון ברצועות גדולות כך קל יותר להתאמץ מאוחר יותר). מיץ מספיק לימונים לעשות 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
כסף ללא נעליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
קולף
4
מערבבים את מיץ לימון וסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
הסר מהחום ולתת להתקרר.
1
מערבבים על 2 כפות של חלב עם עמילן תירס בקערה קטנה כדי להפוך slurry חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לטאטא את גבינת שמנת בקערה בינונית עד חלקה. ממלאים קערה גדולה בקרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים את החלב שנותר, את השמנת, הסוכר, סירופ תירס, וגרידת לימון בסיר 4 ליטר, מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה, ומרתיחים במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
כסף ללא נעליים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מן החום בהדרגה להקציף את תרחיף קורנפלור. מביאים את התערובת בחזרה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב עם מרית חסינת חום, עד מעובה מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
הסר מהחום.
6
בהדרגה לטאטא את תערובת חלב חם לתוך גבינת שמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מוסיף את יוגורט 11/44 כוסות שמורות וסירופ לימון להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
יוצקים את התערובת לתוך שקית מקפיא 1-ליטר Ziploc ולהטביע את השקית האטומה באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוט
9
בואו לעמוד, הוספת קרח יותר לפי הצורך, עד קר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוט
10
הסר את ההתלהבות מבסיס יוגורט קפוא.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
יוצקים לתוך מיכל קפוא ספין עד עבה וקרם. ארוז את הפרוזן יוגורט לתוך מיכל אחסון, לחץ על גיליון קלף ישירות על פני השטח, ולאטום עם מכסה אטום. להקפיא בחלק הקר ביותר של המקפיא שלך עד המשרד, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
12
הפוך קצפת: לצנן מתכת גדולה או קערת זכוכית במקרר לפחות 15 דקות; זה צריך להיות קר למגע.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים את השמנת, הסוכר והוניל לקערה המצוננת ושוט על ידי מיקסר יד. השתמש באופן מיידי, או להכניס למקרר עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
הפוך את גלידות: לזרוק את פירות יער עם סוכר, דבש, ויין בקערה ולתת לשבת לפחות 30 דקות ועד 6 שעות, כדי macerate. הגרגירים ייצרו סירופ מקסים משלהם.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
מחלקים את הפרי המקושט בין 6 צלחות (או להרכיב את הגלידה בצנצנות מייסון רחב הפה).
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימורים
16
מניחים 2 כפות קטנות של פרוזן יוגורט על גבי הפרי, ולאחר מכן מקשטים כל גלידה עם מנה גדולה של קצפת sprig עשב.