והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 אמרו שזה היה במקום. אם יש לך אוכמניות, עשבי תיבול, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת אלסקה אפויה של ג'ני בריטון באואר, סנדלר האוכמניות של ג'ני בריטון באואר, ו כריכי קרם שיבולת השועל של ג'ני בריטון באואר (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכנה מראש עבור בסיס יוגורט קפוא: להתאים מסננת על קערה בשורה אותו עם שתי שכבות של גזה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים את היוגורט לתוך המסננת, מכסים בניילון נצמד, ומקררים במשך 6 עד 8 שעות כדי לנקז. זרוק את הנוזל, ולמדוד את 11/4 כוסות של יוגורט מנוקז; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
עבור סירופ לימון: באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות ברצועות גדולות מ 1 לימון; להזמין יוגורט קפוא (להשאיר את גרידת לימון ברצועות גדולות כך קל יותר להתאמץ מאוחר יותר). מיץ מספיק לימונים לעשות 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
כסף ללא נעליים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
קולף
4
מערבבים את מיץ לימון וסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
הסר מהחום ולתת להתקרר.
1
מערבבים על 2 כפות של חלב עם עמילן תירס בקערה קטנה כדי להפוך slurry חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
לטאטא את גבינת שמנת בקערה בינונית עד חלקה. ממלאים קערה גדולה בקרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כך
רצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים את החלב שנותר, את השמנת, הסוכר, סירופ תירס, וגרידת לימון בסיר 4 ליטר, מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה, ומרתיחים במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
כסף ללא נעליים
עגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
הסר מן החום בהדרגה להקציף את תרחיף קורנפלור. מביאים את התערובת בחזרה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב עם מרית חסינת חום, עד מעובה מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
הסר מהחום.
6
בהדרגה לטאטא את תערובת חלב חם לתוך גבינת שמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מוסיף את יוגורט 11/44 כוסות שמורות וסירופ לימון להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
יוצקים את התערובת לתוך שקית מקפיא 1-ליטר Ziploc ולהטביע את השקית האטומה באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
9
בואו לעמוד, הוספת קרח יותר לפי הצורך, עד קר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
10
הסר את ההתלהבות מבסיס יוגורט קפוא.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
יוצקים לתוך מיכל קפוא ספין עד עבה וקרם. ארוז את הפרוזן יוגורט לתוך מיכל אחסון, לחץ על גיליון קלף ישירות על פני השטח, ולאטום עם מכסה אטום. להקפיא בחלק הקר ביותר של המקפיא שלך עד המשרד, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
12
הפוך קצפת: לצנן מתכת גדולה או קערת זכוכית במקרר לפחות 15 דקות; זה צריך להיות קר למגע.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
13
מוסיפים את השמנת, הסוכר והוניל לקערה המצוננת ושוט על ידי מיקסר יד. השתמש באופן מיידי, או להכניס למקרר עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-o
14
הפוך את גלידות: לזרוק את פירות יער עם סוכר, דבש, ויין בקערה ולתת לשבת לפחות 30 דקות ועד 6 שעות, כדי macerate. הגרגירים ייצרו סירופ מקסים משלהם.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
15
מחלקים את הפרי המקושט בין 6 צלחות (או להרכיב את הגלידה בצנצנות מייסון רחב הפה).
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימורים
16
מניחים 2 כפות קטנות של פרוזן יוגורט על גבי הפרי, ולאחר מכן מקשטים כל גלידה עם מנה גדולה של קצפת sprig עשב.