והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 אמרו שזה היה במקום. אם יש לך אוכמניות, עשבי תיבול, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת אלסקה אפויה של ג'ני בריטון באואר, סנדלר האוכמניות של ג'ני בריטון באואר, ו כריכי קרם שיבולת השועל של ג'ני בריטון באואר (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכנה מראש עבור בסיס יוגורט קפוא: להתאים מסננת על קערה בשורה אותו עם שתי שכבות של גזה.
יוצקים את היוגורט לתוך המסננת, מכסים בניילון נצמד, ומקררים במשך 6 עד 8 שעות כדי לנקז. זרוק את הנוזל, ולמדוד את 11/4 כוסות של יוגורט מנוקז; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
עבור סירופ לימון: באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות ברצועות גדולות מ 1 לימון; להזמין יוגורט קפוא (להשאיר את גרידת לימון ברצועות גדולות כך קל יותר להתאמץ מאוחר יותר). מיץ מספיק לימונים לעשות 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
כסף ללא נעליים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
קולף
4
מערבבים את מיץ לימון וסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום ולתת להתקרר.
1
מערבבים על 2 כפות של חלב עם עמילן תירס בקערה קטנה כדי להפוך slurry חלקה.
מערבבים את החלב שנותר, את השמנת, הסוכר, סירופ תירס, וגרידת לימון בסיר 4 ליטר, מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה, ומרתיחים במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
כסף ללא נעליים
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מן החום בהדרגה להקציף את תרחיף קורנפלור. מביאים את התערובת בחזרה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב עם מרית חסינת חום, עד מעובה מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר מהחום.
6
בהדרגה לטאטא את תערובת חלב חם לתוך גבינת שמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיף את יוגורט 11/44 כוסות שמורות וסירופ לימון להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
יוצקים את התערובת לתוך שקית מקפיא 1-ליטר Ziploc ולהטביע את השקית האטומה באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוט
9
בואו לעמוד, הוספת קרח יותר לפי הצורך, עד קר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוט
10
הסר את ההתלהבות מבסיס יוגורט קפוא.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
יוצקים לתוך מיכל קפוא ספין עד עבה וקרם. ארוז את הפרוזן יוגורט לתוך מיכל אחסון, לחץ על גיליון קלף ישירות על פני השטח, ולאטום עם מכסה אטום. להקפיא בחלק הקר ביותר של המקפיא שלך עד המשרד, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
12
הפוך קצפת: לצנן מתכת גדולה או קערת זכוכית במקרר לפחות 15 דקות; זה צריך להיות קר למגע.