גלידת שוקולד לבן ופטל
גלידת שוקולד לבן ופטל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זה מושלם עבור קיץ. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", מלח, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו גלידת פטל שוקולד לבן, עוגת פטל-קרם שוקולד לבן, ו שוקולד לבן פטל מערבולת גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חלב, סוכר, שעועית וניל וזרעים, ומלח בסיר על חום בינוני עד חם, על 5 דקות.
להקציף חלמונים ביצה ועל 1 תערובת חלב חם כוס בקערה; מערבבים תערובת ביצה לתוך סיר. המשך לבשל ומערבבים עד פודינג מתעבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, 5 עד 7 דקות.
הסר שעועית וניל. מערבבים שוקולד לבן צ ' יפס לתוך פודינג עד נמס.
יוצקים פודינג לתוך קערה גדולה ומערבבים שמנת כבדה תמצית וניל. מכסים ומקררים עד שמצוננים.
יוצקים את התערובת הצוננת לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן עד שהוא מגיע" רך לשרת " עקביות.
מחממים פטל בסיר מעל חום בינוני עד פטל מתחיל להתפרק, 7 עד 10 דקות. לחץ על פטל באמצעות מסננת על קערה כדי להסיר את הזרעים; להשליך זרעים.
בעדינות לסובב פטל לתוך גלידה רכה יצירת סרטים של פטל.
להעביר גלידה למיכל פלסטיק אחד או שניים ליטר; לכסות את פני השטח עם לעטוף פלסטיק חותם. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, גלידה צריכה להבשיל במקפיא לפחות 2 שעות או לילה.