גלידת שוקולד מריר
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו גלידת שוקולד מריר. , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 1642 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -125 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. הוא מושלם לקיץ . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית וניל, סוכר, שמנת כבדה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 56% , וזה די טוב. גלידת שוקולד מריר , עוגת פאונד שוקולד עם גלידת תותים ורוטב שוקולד מריר , ועוגות שוקולד מותך מריר עם גלידת קפה דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
שמים את השוקולד בקערה המתאימה למיקרוגל ומכניסים למיקרוגל במרווחים של 40 שניות, תוך ערבוב לאחר כל אחד, עד להמסה.
מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה; לְהַפְרִישׁ.
מערבבים את החלב, הסוכר והחלמונים בסיר בינוני. מבשלים על אש בינונית, תוך טריפה, עד שהסוכר נמס והתערובת סמיכה מספיק לציפוי כף, כ-7 דקות. מסננים את הרפרפת דרך מסננת דקה לבלנדר.
מוסיפים את השוקולד המומס ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה, כדקה.
מוסיפים את השמנת הכבדה והוניל ומקציפים עד לאיחוד, בערך 30 שניות.
מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות או ללילה.
מעבירים את הקצפת המצונן למכונת גלידה ומערבבים לפי הוראות היצרן.
מעבירים לכלי סגור חוזר ומקפיאים עד להתייצבות, כשעתיים.
יין מומלץ: יציאה, אבקת זרעי אהבה
פורט ויין אדום הם בחירה מצוינת עבור גלידת שוקולד. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט.
![מרתפי סנט ברתלמי נמל זינפנדל]()
מרתפי סנט ברתלמי נמל זינפנדל
צבע אדום אודם עמוק שנוצץ בזכוכית מתאר את נמל זינפנדל זה. הניחוחות הם תערובת מורכבת של ליקריץ, פטל שחור ולחש וניל. בטעם הריבה העשיר יש רמזים של ליקריץ, עשבי תיבול, תבלינים ודומדמניות עם סיומת מתמשכת של שקדים ואניס. כמה זיווגי מזון מומלצים הם עוגות סרטנים, גבינת גורגונזולה, שרבר, תאנים ושוקולד, או סיגר טוב.