קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

גלידת שוקולד צ'יפס מנטה

גלידת שוקולד צ'יפס מנטה
צריך קינוח ללא גלוטן? גלידת שוקולד צ'יפס מנטה יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. זה מושלם עבור קיץ. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. ראש לחנות ולקחת שבבי שוקולד חצי מתוק, תמצית ונילן, תמצית מנטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו גלידה בימי ראשון: גלידת שוקולד צ'יפס מנטה טרייה, גלידת שוקולד צ'יפס מנטה, ו גלידת שוקולד צ'יפס מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מחממים חצי וחצי עד 175#.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים סוכר וחלב; מערבבים עד להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
3
מסירים מהאש; מצננים לחלוטין.
4
בקערה, להקציף שמנת קצפת ותערובת פודינג עד שהתערובת חלקה (תערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנטחבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הוסף תמציות. מערבבים לתערובת שמנת מקוררת. מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס ומספיק צבעי מאכל לתערובת גוון בצבע ירוק בהיר. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
6
מילוי גליל של גלידה מקפיא שני שלישים מלא; להקפיא לפי הוראות היצרן. מקררים את התערובת שנותרה עד שהיא מוכנה להקפאה, תוך ערבוב לפני הקפאת כל אצווה. אפשר להבשיל במקפיא גלידה או להתייצב במקפיא המקרר למשך 2-4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
7
מגישים עם ציפוי פאדג ' חם אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק