גלידת שוקולד צ'יפס מנטה
צריך קינוח ללא גלוטן? גלידת שוקולד צ'יפס מנטה יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. זה מושלם עבור קיץ. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. ראש לחנות ולקחת שבבי שוקולד חצי מתוק, תמצית ונילן, תמצית מנטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו גלידה בימי ראשון: גלידת שוקולד צ'יפס מנטה טרייה, גלידת שוקולד צ'יפס מנטה, ו גלידת שוקולד צ'יפס מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מחממים חצי וחצי עד 175#.
מוסיפים סוכר וחלב; מערבבים עד להמסת הסוכר.
מסירים מהאש; מצננים לחלוטין.
בקערה, להקציף שמנת קצפת ותערובת פודינג עד שהתערובת חלקה (תערובת תהיה עבה).
הוסף תמציות. מערבבים לתערובת שמנת מקוררת. מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס ומספיק צבעי מאכל לתערובת גוון בצבע ירוק בהיר. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
מילוי גליל של גלידה מקפיא שני שלישים מלא; להקפיא לפי הוראות היצרן. מקררים את התערובת שנותרה עד שהיא מוכנה להקפאה, תוך ערבוב לפני הקפאת כל אצווה. אפשר להבשיל במקפיא גלידה או להתייצב במקפיא המקרר למשך 2-4 שעות לפני ההגשה.
מגישים עם ציפוי פאדג ' חם אם רוצים.