גלידת שנטילי עם אגסים עלומים של מולן רוז
גלידת שנטילי עם אגסים עלומים של מולן רוז'עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות ו -10 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מיץ תפוזים, קיאנטי, אגסים מעט בשלים, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 23%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו אגסים עלומים וגלידת ונילן, אגסים עלומים עם קרם הל, ו אגסים עלומים עם קרם שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
לאגסים: השתמשו בקולפן ירקות לקילוף אגסים.
חותכים לשניים ומשתמשים בכף מלון להסרת הליבה.
מניחים בסיר איטי של 4 עד 5 ליטר.
מוסיפים מיץ תפוזים ותבלינים.
מערבבים יחד יין וסוכר חום.
יוצקים מעל אגסים. אם היין אינו מכסה אגסים לחלוטין, הוסיפו מספיק מים או מיץ תפוזים לכיסוי.
מכסים סיר איטי ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות, או עד שהאגסים רכים במזלג.
מניחים גלידה בבלנדר עם גרנדין. תערובת לשלב. אם הגלידה לא התרככה מספיק כדי להתמזג, הוסיפו 1 עד 2 כפות שמנת כבדה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את הקרם של נ. ב. סולרה שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
![סולרה קרם שרי]()
סולרה קרם שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.