קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

גליל זרעי פרג מהעולם הישן

גליל זרעי פרג מהעולם הישן
גליל זרעי הפרג של העולם הישן עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 16 . מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. 698 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם פרג, חלב, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. עם כפית ציון 56%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: גליל זרעי פרג מהעולם הישן, פרג רול, ו פרג רול.

הוראות

1
מניחים זרעי פרג לתוך מעבד מזון ומעבדים עד זרעים הם הקרקע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרג זרעיםפרג זרעים
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מערבבים פרג עם 3/4 כוס סוכר, 1 כף חמאה מומסת, מיץ לימון וחלב חם בקערה; מערבבים לשילוב. מכסים מילוי זרעי פרג ומכניסים למקרר תוך כדי הכנת לחם (המילוי יתייצב ויסמיך כשהוא מצנן).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פרג זרעיםפרג זרעים
חמאהחמאה
לחםלחם
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים שמרים עם מים ו -2 כפות סוכר בקערה קטנה. אפשר לעמוד עד שהשמרים יוצרים שכבה שמנת.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הקציפו קמח עם מלח בקערה; השתמשו בחותך מאפה כדי לחתוך 1/4 כוס חמאה לתערובת הקמח עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפיםחותך מאפים
מקציףמקציף
קערהקערה
5
יוצקים תערובת שמרים וחלמון ביצה לתערובת הקמח ומערבבים ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
6
הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח ולשים עד לקבלת תערובת חלקה ומעט קפיצית, כ -5 דקות. אם הבצק דביק מדי, ללוש פנימה יותר קמח, בערך 2 כפות בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
חותכים בצק ל -2 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
מרדדים כל חלק למלבן בגודל 12 על 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
9
מורחים מחצית ממילוי הפרג על כל מלבן ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ'. קפלו את הגבול בגודל 1 אינץ ' לאחור מעל המילוי מכל הצדדים ולחצו כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
פרג זרעיםפרג זרעים
מורחיםמורחים
10
הרם את הצד הקצר יותר של מלבן בצק וגלגל אותו כמו גליל ג ' לי; חזור עם מלבן שני. קמצוץ מסתיים יחד או טאק מסתיים תחת כדי למנוע מילוי דולף החוצה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ג'ליג'לי
גלולגלול
11
מרפדים תבנית בנייר אפייה; מניחים גלילי דפנות התפר כלפי מטה על תבנית האפייה ומאפשרים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מקציפים חלבון ביצה בקערה עד לקבלת קצף; מברישים את הלחמניות בחלבון טרוף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה כהה מעל, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
מוציאים מהתנור ומכסים לחמניות במגבת מטבח נקייה עד להתקררות כדי לשמור על קרום רך. מצננים לחלוטין לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
תנורתנור