גליל זרעי פרג מהעולם הישן
גליל זרעי הפרג של העולם הישן עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 16 . מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. 698 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם פרג, חלב, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. עם כפית ציון 56%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: גליל זרעי פרג מהעולם הישן, פרג רול, ו פרג רול.
הוראות
מניחים זרעי פרג לתוך מעבד מזון ומעבדים עד זרעים הם הקרקע, על 1 דקה.
מערבבים פרג עם 3/4 כוס סוכר, 1 כף חמאה מומסת, מיץ לימון וחלב חם בקערה; מערבבים לשילוב. מכסים מילוי זרעי פרג ומכניסים למקרר תוך כדי הכנת לחם (המילוי יתייצב ויסמיך כשהוא מצנן).
מערבבים שמרים עם מים ו -2 כפות סוכר בקערה קטנה. אפשר לעמוד עד שהשמרים יוצרים שכבה שמנת.
הקציפו קמח עם מלח בקערה; השתמשו בחותך מאפה כדי לחתוך 1/4 כוס חמאה לתערובת הקמח עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
יוצקים תערובת שמרים וחלמון ביצה לתערובת הקמח ומערבבים ליצירת בצק רך.
הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח ולשים עד לקבלת תערובת חלקה ומעט קפיצית, כ -5 דקות. אם הבצק דביק מדי, ללוש פנימה יותר קמח, בערך 2 כפות בכל פעם.
חותכים בצק ל -2 חלקים שווים.
מרדדים כל חלק למלבן בגודל 12 על 16 אינץ'.
מורחים מחצית ממילוי הפרג על כל מלבן ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ'. קפלו את הגבול בגודל 1 אינץ ' לאחור מעל המילוי מכל הצדדים ולחצו כלפי מטה.
הרם את הצד הקצר יותר של מלבן בצק וגלגל אותו כמו גליל ג ' לי; חזור עם מלבן שני. קמצוץ מסתיים יחד או טאק מסתיים תחת כדי למנוע מילוי דולף החוצה.
מרפדים תבנית בנייר אפייה; מניחים גלילי דפנות התפר כלפי מטה על תבנית האפייה ומאפשרים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מקציפים חלבון ביצה בקערה עד לקבלת קצף; מברישים את הלחמניות בחלבון טרוף.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה כהה מעל, 30 עד 40 דקות.
מוציאים מהתנור ומכסים לחמניות במגבת מטבח נקייה עד להתקררות כדי לשמור על קרום רך. מצננים לחלוטין לפני החיתוך.